• 瀏覽: 15,187
  • 回覆: 194
+2
引用:
原帖由 kcmc 於 2019-2-11 01:16 PM 發表

日前,有外媒報道稱,GSMA要求在MWC19巴塞羅那會議上建議“禁止”華為設備,對此GSMA大中華區官方微信號發布聲明稱,該報道嚴重失實,隨后出現與該報道相關的中文翻譯及報道也沒有事實依據。
GSMA表示,作為全球移動通信行業權益代表的貿易協會,GSMA既無意願也無權力“禁止”任何供應商。GSMA已要求路透社予以糾正。

以下為GSMA ...
即係樓主段新聞老作呀?!

高盛,大摩又夠成日出報告派街啦。做完報告免費俾你!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2019-2-11 05:20 PM 發表

即係樓主段新聞老作呀?!

引用:
原帖由 廿一比一 於 2019-2-11 05:26 PM 發表
高盛,大摩又夠成日出報告派街啦。做完報告免費俾你!
大摩?高盛?你去睇下人地背景先啦…唉…

引用:
原帖由 kcmc 於 2019-2-11 05:29 PM 發表

大摩?高盛?你去睇下人地背景先啦…唉…
網上fake  news何其多,可能此題沒有華為的5G都是fake news。

此post 已經被拍拍拍打臉

引用:
原帖由 dralpha 於 2019-2-11 11:59 AM 發表
中國有句說話, 團結就是力量.

西方一眾先進國家, 為保持技術主導, , 人地要禁你再自行發明自己的5G .
就算華為識飛, 都一樣冇用.

以前GSM Nokia 2G 時代, 日本PHS/CDMA 手機已經可以上網及睇電視.
那又如何, 只在日本用做不大, 最後都係俾歐美主導既3g 收左皮.

歷史正在重演.
中國早就不應該同俄羅斯呢D 孤兒仔同路 ...
日本一億人口,仲要係次殖民地,一個行政方法就死得。
中國自己都十四億人口,仲要其他第三世界,使用人囗多好多。

引用:
原帖由 freemind1 於 2019-2-11 11:03 AM 發表
真奇怪,支持中國新聞就被調去時評文化,大紀元啲自創新聞就放新聞版。版主,人在做丶天在看
錢,係無人嫌多!

引用:
原帖由 笨豬與本尊 於 2019-2-11 11:24 AM 發表
反華在香港沒有市場,無論打帖子怎樣調來調去,都無法改變反中亂港份子正向滅亡的事實。
十四億人市塲都夠做啦,仲加埋香港!

引用:
原帖由 kcmc 於 2019-2-11 05:28 PM 發表

賤格作文又係吹水呃鳩人

引用:
原帖由 22333000 於 2019-2-11 11:53 AM 發表
其實最重要係其他5G系統供應商就沒安全問題?????
其實主要係想踩死黃種人
令佢地白人永遠高高在上

引用:
原帖由 赤共 於 2019-2-11 11:13 AM 發表
民主國家嘅勝利
獨裁國家出產嘅通訊產品,民主國家有責任抵制
香港都應該加入西方民主國家
你最好冇用香港所有的電訊設施,因為全部都有華為的設備,明未?😜😜

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-2-11 11:38 AM 發表
鬼叫你祖國,沒有朋友沒有民主咩

不跟人同盟  一帶一路扮朋友
如果好似西方國家嘅民主!我一定唔會要囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]