註冊 登入

[專欄轉載] 美化旺暴歌頌暴徒 無恥! 梁振英轟蘋果「徹底虛偽」!

人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
精選樓盤
引用:
原帖由 fb666 美化暴徒,捩橫折曲,。。 ...
你的留言犯了版規第一條:cap 圖。
2.你是否梁振英的粉絲?你認為他是否完美無瑕?你知道他的民望有多少?
3.你的生活沒有令你覺得爭取民主是一件好事。但是這個社會是多元化的。
4.你說的被美化的參與者是為了反對人大831.
5.你覺得人大831決定好不好?
6.為啥不斷發一些帖子,令到下次選舉越來越多人反對建制派?

No matter what and how the title of any threads are framed, their aims and substance must be to foster learning of the English language both individually and collectively.
CY好波!

支持CY,KO毒果日報,

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-2-12 05:55 AM 發表

支持CY,KO毒果日報,
X 2

回覆 引用 TOP

中共都係靠暴力,顛覆國家政權,六七暴動掟炸彈攞大紫荊勳章

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-2-11 10:22 AM 發表

2.你是否梁振英的粉絲?你認為他是否完美無瑕?你知道他的民望有多少?
3.你的生活沒有令你覺得爭取民主是一件好事。但是這個社會是多元化的。
6.為啥不斷發一些帖子,令到下次選舉越來越多人反對建制派? ...
你好煩呀,有嘢你咪檢舉囉,成日話人犯乜規,先講細嘅,你講緊嘅係雞毛蒜皮嘅「版規」,至於有無違規自有版主自己睇。

大嘅,你用香討版規嘅話人地而家講緊嘅係違反香港法律嘅暴徒,咩叫事非黑白你知唔知呀?

引用:
原帖由 至愛老輝 於 2019-2-12 06:45 AM 發表

你好煩呀,有嘢你咪檢舉囉,成日話人犯乜規,先講細嘅,你講緊嘅係雞毛蒜皮嘅「版規」,至於有無違規自有版主自己睇。

大嘅,你用香討版規嘅話人地而家講緊嘅係違反香港法律嘅暴徒,咩叫事非黑白你知唔知呀? ...
使鬼理佢咩,講真當連版主都係黃絲嘅反中,同佢講道理已經係多餘。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-2-11 10:22 AM 發表

6.為啥不斷發一些帖子,令到下次選舉越來越多人反對建制派? ...
放心,如果此帖被刪我會重新依正版規再貼。

一見畜生梁振英就要講粗口

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2019-2-12 07:00 AM 發表

放心,如果此帖被刪我會重新依正版規再貼。
支持樓主

回覆 引用 TOP

cy夠硬淨,敢言      

回覆 引用 TOP

兩個收鬼佬錢嘅人係到唱雙簧?邊個唱白臉?邊個唱黑臉?

回覆 引用 TOP

冇人解釋到暴徒盧建民在法庭行為及自辨,證明佢真係暴徒囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 至愛老輝 於 2019-2-12 06:45 AM 發表

大嘅,你用香討版規嘅話人地而家講緊嘅係違反香港法律嘅暴徒,咩叫事非黑白你知唔知呀? ...
乜條乜光兩個傻仔可以不理,懷疑係同一個人。

64 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。