• 瀏覽: 3,862
  • 回覆: 63
+4
引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-12 04:25 PM 發表

梁生做到嘢!夠硬淨!轉數快!
串死班黃狗😎

引用:
原帖由 bobho 於 2019-2-12 08:11 AM 發表

乜條乜光兩個傻仔可以不理,懷疑係同一個人。
他們的而且確是同一個人;讀壞書的邪惡X師。

同個網名意思完全相反。

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-12 04:25 PM 發表

梁生做到嘢!夠硬淨!轉數快!
我話佢蠢過隻豬就真, 同年青人直接對抗, 無論咩道理都唔會有好結果, 777就精, 用銀彈滅聲, 100億搞掂班老師

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-13 06:54 AM 發表

你可不同意佢用方式!但何來......蠢過隻豬?
用錢封口?下下之策,鋼用在....刀刃上是上策!
用金錢擺平問題?係.......懶!不用腦嘅辦法,
咁777可以做乜過到乜, 689做乜都有民主派阻囉
忠忠直直不肯花公帑咪咁慘下場

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-13 09:30 PM 發表

你唔係呀,今時能做到嘢,係立法會票數問題,
是誰改變咗?咪梁生踢走咗幾個不合格...已完咯!

...
689在任時創科局都成立唔到, 777上任時俾左錢民主派即可推出, 根本同D不DQ無關

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-13 09:30 PM 發表

你唔係呀,今時能做到嘢,係立法會票數問題,
是誰改變咗?咪梁生踢走咗幾個不合格...已完咯!

...
777一上場就同民主派幾合作, 689請去人地都唔去啦

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-11 09:54 AM 發表
美化旺暴歌頌暴徒 無恥!
梁振英轟蘋果「徹底虛偽」!2019年02月11日 09:36

美化暴徒,捩橫折曲,蘋果日報再次刷新傳媒下限。臨到新年繼續口臭,蘋果日報副社長陳沛敏於年廿八寫下「大作」《寄赤柱監獄的回信》,提到收到旺暴暴徒盧建 ...
政府同藍絲越反對 , 就更加證明蘋果做得好

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-11 09:54 AM 發表
美化旺暴歌頌暴徒 無恥!
梁振英轟蘋果「徹底虛偽」!2019年02月11日 09:36

美化暴徒,捩橫折曲,蘋果日報再次刷新傳媒下限。臨到新年繼續口臭,蘋果日報副社長陳沛敏於年廿八寫下「大作」《寄赤柱監獄的回信》,提到收到旺暴暴徒盧建 ...
警察咪就係著住制服嘅暴徒囉 , 政府摑自己面

越多呢啲膠帖 , 就越證明政府同藍絲有幾仆街

政府同藍絲顛倒是非 , 歪曲事實

政府同藍絲不斷危害社會 , 散播歪理

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]