• 瀏覽: 3,833
  • 回覆: 63
+4
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
引用:
原帖由 fb666 美化暴徒,捩橫折曲,。。 ...
你的留言犯了版規第一條:cap 圖。
2.你是否梁振英的粉絲?你認為他是否完美無瑕?你知道他的民望有多少?
3.你的生活沒有令你覺得爭取民主是一件好事。但是這個社會是多元化的。
4.你說的被美化的參與者是為了反對人大831.
5.你覺得人大831決定好不好?
6.為啥不斷發一些帖子,令到下次選舉越來越多人反對建制派?

CY好波!

支持CY,KO毒果日報,

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-2-12 05:55 AM 發表
支持CY,KO毒果日報,
X 2

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-2-11 10:22 AM 發表

2.你是否梁振英的粉絲?你認為他是否完美無瑕?你知道他的民望有多少?
3.你的生活沒有令你覺得爭取民主是一件好事。但是這個社會是多元化的。
6.為啥不斷發一些帖子,令到下次選舉越來越多人反對建制派? ...
你好煩呀,有嘢你咪檢舉囉,成日話人犯乜規,先講細嘅,你講緊嘅係雞毛蒜皮嘅「版規」,至於有無違規自有版主自己睇。

大嘅,你用香討版規嘅話人地而家講緊嘅係違反香港法律嘅暴徒,咩叫事非黑白你知唔知呀?

引用:
原帖由 至愛老輝 於 2019-2-12 06:45 AM 發表

你好煩呀,有嘢你咪檢舉囉,成日話人犯乜規,先講細嘅,你講緊嘅係雞毛蒜皮嘅「版規」,至於有無違規自有版主自己睇。

大嘅,你用香討版規嘅話人地而家講緊嘅係違反香港法律嘅暴徒,咩叫事非黑白你知唔知呀? ...
使鬼理佢咩,講真當連版主都係黃絲嘅反中,同佢講道理已經係多餘。

引用:
原帖由 浪裏白條 於 2019-2-11 10:22 AM 發表

6.為啥不斷發一些帖子,令到下次選舉越來越多人反對建制派? ...
放心,如果此帖被刪我會重新依正版規再貼。

一見畜生梁振英就要講粗口

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2019-2-12 07:00 AM 發表

放心,如果此帖被刪我會重新依正版規再貼。
支持樓主

cy夠硬淨,敢言      

兩個收鬼佬錢嘅人係到唱雙簧?邊個唱白臉?邊個唱黑臉?

冇人解釋到暴徒盧建民在法庭行為及自辨,證明佢真係暴徒囉

引用:
原帖由 至愛老輝 於 2019-2-12 06:45 AM 發表

大嘅,你用香討版規嘅話人地而家講緊嘅係違反香港法律嘅暴徒,咩叫事非黑白你知唔知呀? ...
乜條乜光兩個傻仔可以不理,懷疑係同一個人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]