• 瀏覽: 3,241
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1
+2
犯民賤狗港奸話... 有香港身份證就是香港人啊...  講什麼用港人生命去交換的人, 前五代又是否在香港出生的呢... 祖父母輩是不是由中國走來香港的呢... 扮什麼本土原居民呢...

單程證爆標, 雙非加上外邦人及後代在香港掠奪資源福利多年了... 始作俑者都是犯民賤狗港奸啊... 大家忘記了嗎...

講咁多,都係為左加人工

引用:
原帖由 垃圾草油 於 2019-2-11 02:29 AM 發表
講咁多,都係為左加人工
你有冇數據覺得佢想加人工??
玩野都要有分寸,香港前線醫護人員已經好辛苦

加隧道費可以減塞車,你有咩證據呀?你有咩數據證明呀?啊,講減單程證可以改善醫療資源果時又話要睇證據數據?

一來呢班人肚滿腸肥'冇晒戰鬥力,二來人手不足資源錯配,肥上瘦下,又不能配合大量人口遷入,高層管理智力好有問題。

引用:
原帖由 refugee 於 2019-2-12 07:44 AM 發表
港人北上製造每日150侵蝕國內婦產科兒科資源,大陸醫護都好敬業幾時有投訴過港人令佢地工作量大增!?

返而早黎香港既港人就不斷去迫害遲黎者
當年百萬大逃亡來港時期,港英資源和財力不及今日,但也攪得安居樂業,今日大把錢大把高等學歷人士,也攪得天怒人怨!

罷醫R&M字頭,要有香港出世紙先有平價,其他會收私人價

引用:
原帖由 香港樓奴 於 2019-2-11 12:28 AM 發表
好多單程個額真係好多,一個老婆帶老公+2個子女+老公父母。又有d,港女個大陸老公+子女。老公離婚,再婚,帶多一個女人+子女
這些個案多

基本上,一個起碼開4
每個單程證會衍生到4個未來人口
而更加恐怖的就是“拿福利拿著數”的心態 ...
所以咪要審查,全世界都有,係香港唔使,沒能力年紀大假結婚照批,香港有幾多錢都死啦

醫護界有議員代表,佢依十幾年雖然發緊夢,但都當選,佢先係業界代表

每日150政策係幾時開始㗎?

引用:
原帖由 refugee 於 2019-2-12 08:05 AM 發表

原居民都不曾歧視啲逃亡黎香港搞到一山寮屋既移民,但啲早到步既移民而家卻不斷迫害啲新黎既港人後裔,可見啲早到步既人越發自私自利 ...
設法基層生存空間和資源開始不足,管治又冇方,上者只顧分水推走自己兒女去外國,下者忙著揾食,受到和平比戰爭更殘酷亂返壓迫時演出的自私自利天性,保存也!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]