• 瀏覽: 16,476
  • 回覆: 253
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 心水清 於 2019-2-11 04:14 PM 發表

德國總理夠未腦殘。
仲有冇??

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 rrt202 於 2019-2-10 11:05 AM 發表
美國開始衰落了,中國即將成為世界霸主!
華為非用不可!
你呢D毛毛義和團累死大陸,被三十國聯軍

引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-2-10 07:48 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=LrSko1oOLsM&t=3s
又睇以前

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-2-11 03:39 PM 發表

你點知各國被老美監控?
咁你點知華為、中興產品有後門呢!

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-2-10 11:05 發表
美國開始衰落了,中國即將成為世界霸主!
華為非用不可!
恭喜,甘華為應該即刻從美國離開

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-2-10 11:33 PM 發表
所以肥侵有機會係中國條針
想拉美國落馬
希望肥侵繼續搞殘美國
係普京條針,所以民主黨係咁咬住佢通俄門唔放。
佢係咩人民主黨點會唔知。

引用:
原帖由 焦急硬硬的羊 於 2019-2-11 04:35 PM 發表

要幾膠都有,無5g生存唔到?
原來叫中國改善進步都有錯?乜你心態咁憎恨中共架。

利害了

引用:
原帖由 cunningman 於 2019-2-11 03:58 PM 發表

係呀!!尾角根本想華為中興死,點解仲要放生嘅? 你可唔可以講下點解?
美國一方面賣嘢比華為搵大錢,另一方面唔買華為產品保自己安全。至於所謂放唔放生,是兩國之間的考量,美國亦需要中國的產品,中國唔賣稀土比美國,美國一樣有困難

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-2-11 01:13 PM 發表

其實你地知唔知5g係乜嘢,成日話大陸5g已超越他國,冇錯,係國內建設基站事實係超越美國甚至其他國家,而美國提供設備係愛立信/諾基亞供應商,由於基於安全考慮多國已禁止安裝華記同中記設備,而大陸佢地係用割喉式價錢嚟爭取訂單(國家背後支持),你地要明白何謂超越先啦,5g係有個標準而且係由多國制定 ...
人地問緊乜嘢叫做安全乜嘢叫做唔安全。

即係美國偷聽(已證據確鑿)係安全; 中國偷聽(現實唔知有冇,但暫時連最反對中國嘅美國都攞唔出實質證據)就係唔安全?

引用:
原帖由 前來幼稚的膠袋 於 2019-2-11 02:55 PM 發表

師兄, 聽下呢D真實嘢就會了解點解會擔憂
https://www.youtube.com/watch?v=_CVjeryVDc8
咁用德國總理電話就唔使擔憂啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]