• 瀏覽: 61,077
  • 回覆: 222
  • 追帖: 1
+5
提示: 違規內容已被屏蔽

條女本事可以幫條仔吹返大

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-2-10 03:14 AM 發表

沒可能,概是守貞,如何驚見奈米雞,難道守貞只限未婚夫,新娘已見識過太多大雞巴才會曉比較吧。
吊你啦!睇內文啦,是男人要求守貞,不是女方,而且27歲啦,之前同男友搞過有咩甘奇?就算無搞過,正常性知識都知道咩叫正常尺寸啦

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2019-2-10 09:31 AM 發表
係咁細真慘,慘過女人得29A
係咪所謂「縮陽」?有部份在體內

好難想像人妻會點..

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2019-2-10 03:14 AM 發表

沒可能,概是守貞,如何驚見奈米雞,難道守貞只限未婚夫,新娘已見識過太多大雞巴才會曉比較吧。
無搞過都見睇片知啦

有無可能呀
得3CM

3cm真係。。。k型

引用:
原帖由 激死未 於 2019-2-10 09:36 AM 發表

“原PO在國外知名論壇「reddit」上表示,自己和老公交往6個月期間,男方沒有宗教信仰,卻時常以「作法老派」為理由,拒絕發生婚前性行為,堅持到婚後才願意和她上床,而她當時也選擇願意尊重。不料,終於等到2人度蜜月當天,原PO期待已久的「洞房花燭夜」終於來臨,這時才發現,,老公的尺寸竟只有1.25英吋(約3.2公分)看到了如此震撼的畫面,讓原本已經準備好要開機的女子,頓時間猶如一 ...
得啖笑

拍拖時摸都未摸過?

3奈米 台灣強項

引用:
原帖由 catcloud 於 2019-2-10 01:27 AM 發表
浪漫蜜月之旅卻讓人欲哭無淚!一名27歲女子抱怨,另一半提倡婚前守貞,婚後才願意發生關係。沒想到在洞房之夜,她赫然發現老公竟是「奈米雞」,讓她瞬間超崩潰,深深覺得自己受到欺騙,難以接受眼前殘酷的事實。

乜點解咁多台灣女愛洋腸啦。

新聞來源連結:
https://tw.news.yahoo.com/堅持婚前守貞-人妻洞房夜驚見-3cm奈米雞-超崩潰-041500783.ht ...
凱申身同感受

引用:
原帖由 catcloud 於 2019-2-10 01:27 AM 發表
浪漫蜜月之旅卻讓人欲哭無淚!一名27歲女子抱怨,另一半提倡婚前守貞,婚後才願意發生關係。沒想到在洞房之夜,她赫然發現老公竟是「奈米雞」,讓她瞬間超崩潰,深深覺得自己受到欺騙,難以接受眼前殘酷的事實。

乜點解咁多台灣女愛洋腸啦。

新聞來源連結:
https://tw.news.yahoo.com/堅持婚前守貞-人妻洞房夜驚見-3cm奈米雞-超崩潰-041500783.ht ...
唔做都冇理由唔驗吓貨吖
施主