• 瀏覽: 12,254
  • 回覆: 108
+11
引用:
原帖由 henryeleventh 於 2019-2-8 10:27 PM 發表
你的帖文好快被 socialwong版主刪除,我剛剛也被刪除了,也看見另一位網友也被刪除類似帖文(支持華為200億訂單,同時放棄加拿大的投資......)所有關於華為..李嘉誠...英國..都要刪除,原因不明,可能要問問記者先得? ...
我也被刪,帖子不見了 也有誠哥 華為 原因不明 同一版主黃X刪除的

引用:
原帖由 benben999 於 2019-2-9 12:07 AM 發表

冇問題喎, 英國唔係一直都係美國的契弟? 佢開句聲, 美國一定會高價賣D最新科技俾佢, 等研發左出來的時候
用住5GE先啦,有真5G再賣,執多筆嘛!

引用:
原帖由 benho118 於 2019-2-9 12:04 AM 發表

我屋企5部華為,mate7,mate8,mate9,兩部p9, 平均用咗二至三年,完全冇病痛,又跌極唔爛果下慘,想揾藉口再換機都唔得。
上面有人梗係諗住亂吹華為機唔好用唔洗負責任,我都有兩部華為,完全無任何問題

首先標籤你,然後再踩你用嘅手機,好低裝

引用:
原帖由 fooddrink 於 2019-2-9 12:16 AM 發表

上面有人梗係諗住亂吹華為機唔好用唔洗負責任,我都有兩部華為,完全無任何問題

首先標籤你,然後再踩你用嘅手機,好低裝
見一出招即用五毛絕招,睇佢都浪費自己時間啦!

引用:
原帖由 benben999 於 2019-2-9 12:10 AM 發表

你係唔係沒有認識任何人用了 iphone?
你唔係天真到你部手機冇人監聽?

5G其實主要系商用,一日技術未成熟,政府都會reject

引用:
原帖由 benben999 於 2019-2-9 12:13 AM 發表

美國既技術高世界公認, 有咩可能監聽唔到? 呢個係人所共知既事實, 你用邊個既5G 基站佢一樣可以破解, 只係時間問題, 而家美國想既就係破解都慳番, 壓死華為, 你地全部用美國的基站, 一箭三鵰 ...
即係美國唔可以監聽5G而打壓華為係無中生有?

我二年前開始用華爲mate9,(當年買要4千幾)至今為止,各方面亦滿意。由其是影相,wifi連接及電池(用了二年,電力還是很勁,三星的用一年度就下降)。我是親身用huawei用家,作為一個中國人或一個手機用家,華為是值得支技

自己做開監控 宜家怕人地普及 

https://youtu.be/ODFCfx2mX9M

打不死,只令華為更強大!

引用:
原帖由 Maybach 於 2019-2-8 11:48 PM 發表
5G韓國全球領先,不過華為平,不要聽太多5毛黨亂吹,華為手機垃圾級別,我大陸廠就是大量買入華為手機給員工用,很多機用唔到3個月就壞,你你估佢唔到連鏡頭都會壞,香港現在太多5毛黨了 ...
你用咩機啊

我用p9 plus用到唔見左
P20 pro同mate 20pro都冇壞
最緊要係p20 pro(長開,副機,做公事)舊電宜家仲可以用到3日

你係真係用左先好亂講喎🙄🙄🙄

引用:
原帖由 快速機器 於 2019-2-9 12:23 AM 發表
大陸嘢俾獨裁中國政府監控,知哂你所有嘢

我永遠唔會用大陸嘢,例如支付寳
依家用緊邊個台手機呀,睇清楚呀,得一間無華為產品咋!

使幾多錢登報都好,都擺脫唔到執笠既命運

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]