• 瀏覽: 6,243
  • 回覆: 82
+2
垃圾唔過d反中白痴得咀炮...成日搵人地國家既野認屎認屁

三星產量跌8% 華為大升30% 樓豬咁都有得打飛機?

現在是2019年二月,使唔使咁快計數

大陸人無知真係好可怕, 又係既隔住部牆,

華為計中國係第一, 不過全球計仲係三星第一

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-2-8 07:20 PM 發表
三星產量跌8% 華為大升30% 樓豬咁都有得打飛機?
三星note2自爆至到note7,youtube大把片,遲早搭巴士都唔比上車

引用:
原帖由 raykinga 於 2019-2-8 07:30 PM 發表

可怕得過d反中白痴
又唔係第一有無野進步... 都覺得自己好醒咁

引用:
原帖由 raykinga 於 2019-2-8 07:30 PM 發表

華為係唔比進入美國市場,讓咗三星半臂喎,咁條數點計??

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-2-8 07:40 PM 發表

可怕得過d反中白痴
又唔係第一有無野進步... 都覺得自己好醒咁
可怕得過D奶共低能仔

引用:
原帖由 benho118 於 2019-2-8 07:41 PM 發表

華為係唔比進入美國市場,讓咗三星半臂喎,咁條數點計??
認就得,

係啊, 你中共夠唔比人地facebook,IG入市場, 好好笑啊

引用:

2018年華為系全球第二,2019年華為將是全球第一.

三星會爆炸你敢用?

引用:
原帖由 神殿老子 於 2019-2-8 07:50 PM 發表

2018年華為系全球第二,2019年華為將是全球第一.
2019年華為, 如果第一, 我會承認,

我絕對唔會同D 大陸打寫員咁奶共奶上腦, 講下事實又話反中

引用:
原帖由 songsong17 於 2019-2-8 07:16 PM 發表
垃圾唔過d反中白痴得咀炮...成日搵人地國家既野認屎認屁
呢句真

一日都是藍絲事衰……
唔是既話就是黃絲!或者佔中九,或689, 令到華為入唔到美國市埸!
無藍絲,華為一定超過三星!
屙屎唔出賴地硬!!總有一樣中!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]