• 瀏覽: 3,778
  • 回覆: 54
美帝退出目的其實劍指中國,佢退出咗就吾洗再受約束,可以大力發展武器,表面上針對俄國,但真正針對中國,佢係想引誘中國跟佢進行軍備競賽,令中國經濟走上前蘇聯後塵。

退出導彈條約,即係大家遍佈全球核彈鬥啤。

條約限制咗自己嘅發展,退出只有係遟早嘅事

鄰國無簽咁對美帝公平咩

美國佬一年到晚都在..戰爭!佢老美比地震和海嘯更可怕、佢老美根本係世界頭號恐怖份子

侵侵第一次講要退出條約,已經話如果再重新簽約,就要中國加入;好明顯其實針對中國

老美一方面打擊中國經濟,另一方面引誘中國同佢軍事競賽,用心何其毒也

引用:
原帖由 浪漫周周 於 2019-2-8 01:54 AM 發表
退出導彈條約,即係大家遍佈全球核彈鬥啤。
中俄爲了吾想比美帝食住就會不斷扔錢發展新導彈,咁樣洗錢法就中咗美帝計。

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-2-8 02:55 PM 發表

中俄爲了吾想比美帝食住就會不斷扔錢發展新導彈,咁樣洗錢法就中咗美帝計。
唔一定,因為今日美國盟友多的是,基本上可以包圍中俄

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-2-7 09:58 PM 發表
美帝退出目的其實劍指中國,佢退出咗就吾洗再受約束,可以大力發展武器,表面上針對俄國,但真正針對中國,佢係想引誘中國跟佢進行軍備競賽,令中國經濟走上前蘇聯後塵。 ...
美角想滅國

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-2-8 03:49 AM 發表
鄰國無簽咁對美帝公平咩
說出重點來。

呢 d 所謂裁軍條約,全球只要有有一個主要國家不參與,簽來何用?

嚇鬼啊!!!!

引用:
原帖由 西西積叻 於 2019-2-7 09:58 PM 發表
美帝退出目的其實劍指中國,佢退出咗就吾洗再受約束,可以大力發展武器,表面上針對俄國,但真正針對中國,佢係想引誘中國跟佢進行軍備競賽,令中國經濟走上前蘇聯後塵。 ...
退出條約另中美軍備競賽係唔會成立嘅,因美國發展嘅係攻擊武器而大陸發展嘅都係防守性武器多,來來去去都係近海攻擊武器,就算冇導彈條約中國都會一樣發展軍事裝備,如果軍備競賽就要不斷發展攻擊美國本土嘅導彈,但如果條約亦都有加入中國就對大陸發展導彈有一定限制,因之前只係美俄簽署條約中國係冇嘅。

有睇軍版都知道中國軍備 勁過美國好多啦 邊駛同美國鬥 除非軍版五毛吹水啦

引用:
美國只係找機會益軍火商,根本中美,俄美都不會爆發戰爭。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-2-8 05:10 發表
美國佬一年到晚都在..戰爭!佢老美比地震和海嘯更可怕、佢老美根本係世界頭號恐怖份子
師兄説出個重點來

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]