• 瀏覽: 13,905
  • 回覆: 159
  • 追帖: 1
+3
內地官媒周三(6日)發布2019年《春節聯歡晚會》(下稱春晚)收視結果,直播期間海內外收看觀眾達11.73億人,比去年同時段觀眾規模增加4200萬人,並指今年春晚整體讚譽度達96.98%........

這個春晚首次以5G技術直播,許多人都很關注中國5G技術強到甚麼程度,多人看是必然的事。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20190206/bkn-20190206114728361-0206_00952_001.html

讚譽度是怎么調查出來的

引用:
原帖由 ichthys2 於 2019-2-6 02:54 PM 發表
內地官媒周三(6日)發布2019年《春節聯歡晚會》(下稱春晚)收視結果,直播期間海內外收看觀眾達11.73億人,比去年同時段觀眾規模增加4200萬人,並指今年春晚整體讚譽度達96.98%........

這個春晚首次以5G技術直播,許多人都很關注中國5G技術強到甚麼程度,多人看是必然的事。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ ...
吹水都有個限度啦,十幾億人睇?有三千萬人睇都已經偷笑啦,仲搵成蟲出來唱啲低b 歌,一見到即轉台啦

引用:
原帖由 leedmund 於 2019-2-6 03:27 PM 發表

吹水都有個限度啦,十幾億人睇?有三千萬人睇都已經偷笑啦,仲搵成蟲出來唱啲低b 歌,一見到即轉台啦
多你唔多,少你唔少。  話知你死。哪

好睇, 

內地官媒習慣做假新聞,都唔爭在講多一次大話,報多一次自誇假數

大家睇樓主表演一個帖可以釣幾多反中小朋友出來。

引用:
原帖由 leedmund 於 2019-2-6 03:27 PM 發表

你唔睇成半晚,點知有成蟲唱歌?跟住轉台!

我有睇春晚,好好睇

引用:
原帖由 ka626168 於 2019-2-6 03:19 PM 發表
讚譽度是怎么調查出來的
問下香港電台
欣賞指數點查出來 ?

引用:
原帖由 hkpeng 於 2019-2-6 05:25 PM 發表

最好睇
志玲姐姐水中芭蕾😘😘😘
×2
不過也冇一直睇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]