• 瀏覽: 9,942
  • 回覆: 198
+7
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
引用:
原帖由 fb666 於 6/2/2019 14:45 發表
郭紹傑料獄中送狗迎豬
年三十晚大家有咩想同佢講?
2019年02月04日 09:13
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/02/20190204-kwok-1024x536.jpg
今日年三十,人人準備迎新歲,但郭紹傑就勢要在日本獄中過年,大家又有咩想同佢講?郭紹傑「忽然愛國」,赴日縱火,結果「玩大咗」被囚,仲有話佢被當作狗看待(請按此重溫 ...
希望佢長留日本,長住或坐監都無所謂,唔好返嚟香港攪事喇!

引用:
原帖由 fb666 於 6/2/2019 17:29 發表

日本佬米飯平呀!三幾月就....皇恩大赦,趕狗咁趕佢走!
又慳米飯,又站在.....人道高台!條友咪又返香港...食糧!
咁祝佢喺日本死於非命吧,呢啲人生存喺世上只有破壞無建設,不論日本還是香港人都會咁諗。

祝佢年年有今日,歲歲有今朝!恭喜恭喜!

年年有今日
歲歲有今朝

新年願望︰

希望日本政府特別為郭先生做一件事︰

特別為郭先生恢復一次《大日本帝國皇軍軍法》,以皇軍軍法處置郭先生。

抵死!

恭喜

齊歡唱~主題歌

我直接啲,祝佢早死早着!

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-6 02:45 PM 發表
郭紹傑料獄中送狗迎豬
年三十晚大家有咩想同佢講?
2019年02月04日 09:13
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/02/20190204-kwok-1024x536.jpg
今日年三十,人人準備迎新歲,但郭紹傑就勢要在日本獄中過年,大家又有咩想同佢講?郭紹傑「忽然愛國」,赴日縱火,結果「玩大咗」被囚,仲有話佢被當作狗看待(請按此重溫 ...
叫你啲黃絲同你一齊喇

條路點行 你自己揀架

祝佢年年有今日,歲歲在日本!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]