• 瀏覽: 8,635
  • 回覆: 320
新加坡同台灣人都係中國人後裔,點解佢哋又唔使俾中國人大量入侵,搞到醫院逼爆,公屋等廿年,香港連行吓街條街都俾大陸人逼爆,香港真係當黑

我 promise 你地以後唔再搞事,大家做返好朋友,OK?
引用:
原帖由 西門町 於 2019-2-6 08:13 AM 發表
新加坡同台灣人都係中國人後裔,點解佢哋又唔使俾中國人大量入侵,搞到醫院逼爆,公屋等廿年,香港連行吓街條街都俾大陸人逼爆,香港真係當黑
港燦搞到每日150人嚟香港,唔怪得人,無人行街邊有經濟繁榮。
幾多商業都係靠旅遊。

引用:
原帖由 西門町 於 2019-2-6 08:13 AM 發表
問你老母的老母...

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2019-2-6 08:22 AM 發表
香港人有中國人嘅血統, 中國人本性專做違法嘅事

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/v/t39.2147-6/p540x282/52006993_350774692188205_6649772451351756800_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-hkg3-1.xx&oh=6b31b5a66cf423f3554781 ...
挑,我以為香港人唔犯法添!

引用:
似樓主拖累多d

引用:
原帖由 西門町 於 2019-2-6 08:13 發表
中國已經收回香港,唔想做中國人快點移民或自我消失啦,唔好成個怨婦咁

引用:
泛黃係… 南亞人後裔?!

打開城門…
引南亞兵入關!
(打劫,強姦,殺人)

引用:
Super On9 港燦

我非後裔…
係正統原居民!

有丁權,丁屋,丁地,丁兵,丁將!

引用:
原帖由 香煎邊緣的主題 於 2019-2-6 09:06 AM 發表
我非後裔…
係正統原居民!
有丁權,丁屋,丁地,丁兵,丁將!
係正統 parasite ...

引用:
原帖由 淫蟲肥 於 2019-2-6 09:08 AM 發表

係正統 parasite ...
當年由英女王…
用寶劍親自冊封"原居民"銜頭!

有晒所有… 丁字物品架。

丁字褲!

引用:
原帖由 smart889 於 2019-2-6 09:00 AM 發表

中國已經收回香港,唔想做中國人快點移民或自我消失啦,唔好成個怨婦咁
Support x 2...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]