• 瀏覽: 8,020
  • 回覆: 129
引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-2-5 08:42 AM 發表
挪威警察安全服務(Police Security Service, PST)於當地時間4日發出警告,指包括電訊巨擘在內的企業,持續透過國有電腦系統運作威脅挪威國家安全。...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190204/720pix/1549295319_ba9e.jpg

挪威警察安全服務(Police Security Servi ...
一間解放軍背景的企業,你話佢冇野我都唔信囉。

連呢一啲咁平靜嘅北歐國家, 都忍唔住要開聲, 你話中共國幾可惡!

香水有毒

有““““可能””””從事情報活動打擊挪威國家利益

打夠飛機未?

「挪威三文魚」大戰「中國鯉魚」,誰勝誰負?

引用:
原帖由 Morningsky 於 2019-2-5 08:48 AM 發表

一間解放軍背景的企業,你話佢冇野我都唔信囉。
咁你話佢有乜野??

(華為危機)?事實上(毒果危機)
眾所周知,契弟黎又無錢出糧....個個出股份畀員工變左自僱老闆一齊攤分虧損,毒果敗局以定,要壯士斷臂,虧虧下就摺埋!邊個敢黐埋去變左負資產,
 遠離毒果.....自僱老闆可保平安!

一間美國佬背景的作文報業集團,你話佢冇野我都唔信囉。

吾緊要,我地有非洲

其實你挪威有乜情報值得被人偷?三文魚?

你主人講乜就要跟住講乜 冇撚用!!

美國真係咁驚華為?要咁威脅D其牠國家?

引用:
原帖由 機師躝癱佬 於 2019-2-5 09:51 AM 發表
其實你挪威有乜情報值得被人偷?三文魚?

你主人講乜就要跟住講乜 冇撚用!!
最on鳩係佢地最大的人工三文魚養殖場係大陸造

美國要西方國家跟佢同一發展進度,不能跟中國咁快,否則大家都拋離美國就大鑊了。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-2-5 09:17 AM 發表
有““““可能””””從事情報活動打擊挪威國家利益

打夠飛機未?
同意
太可惡了
要全面制裁挪威

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-2-5 10:11 AM 發表

同意
太可惡了
要全面制裁挪威
制裁什么呢?裸威冇嘢賣。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]