• 瀏覽: 7,362
  • 回覆: 53
+9
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-5 06:44 AM 發表
幫美爹出聲
毒果詆毀5G春晚2019年02月04日 11:36
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/02/20190204-5G春晚-1024x536.jpg
《蘋果日報》質素低到連條題都打到一舊舊,咁都仲要堅持幫美爹出聲、抹黑中國,認真夠黃!今年嘅央視春晚將會用5G網絡以4K超高清畫質進行直播,中國正式走進科 ...
我沒有買蘋果日報10年了,祝蘋果日報早日執笠

不要因為自己的無能阻止別人向前,尾各霸權可恥!

引用:
原帖由 fb666 於 2019-2-5 06:44 AM 發表
幫美爹出聲
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/02/20190204-5G春晚-1024x536.jpg
《蘋果日報》質素低到連條題都打到一舊舊,咁都仲要堅持幫美爹出聲、抹黑中國,認真夠黃!今年嘅央視春晚將會用5G網絡以4K超高清畫質進行直播,中國正式走進科 ...
黎狗英改不了吃屎

引用:
幫美爹出聲

黎狗唯有吃屎,不吃屎會餓死。

你第一日識蘋果啊
小喇叭
出少d廢post啦

專家係方保橋 🤣

中國先進發達,歐美感到威脅,但同香港人同文同種,港人又係既得利益者,所謂本土泛民反中亂港,呢班人正是處於愚蠢,妒忌心作祟,仇富的心理狀態,十分原始的獸性思維

毒果唔好執住, 慢慢陰乾黎狗英.....

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2019-2-5 09:01 AM 發表

我沒有買蘋果日報10年了,祝蘋果日報早日執笠
X 2

毒果妓者R到春袋爛,
終於諗到點唱衰,

妓者又有骨頭食

以我所觀察,睇毒果果班多數喜歡吃喝玩樂。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]