• 瀏覽: 977
  • 回覆: 10
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
衰落到要同恐怖份子和解,這還是昨日大搖大擺的老尾嗎?

打不贏,只能撤.

咁現在政府軍點算呀?唔通等死咩?咁阿富汗政府會唔會倒向殘暴不仁嘅赤共政權搵佢做靠山呀?咁佢哋國土上巨量美軍剩餘物資會唔會送曬比赤共呀?
引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-31 09:31 AM 發表
一南軍事論壇:美國為何突然宣布從阿富汗撤軍?
國防大學 2019-01-31 07:22:01

http://p1.pstatp.com/large/pgc-i ... 廣國防時空與國防大學微信公眾號聯合出品
中國之聲《國防時空》北京1月30日電(記者 周宇婷)據報道,美國政府阿富汗和解事務特別代表扎爾梅·哈利勒扎德28號證實,美 ...

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-2-1 06:45 AM 發表
衰落到要同恐怖份子和解,這還是昨日大搖大擺的老尾嗎?
假西人:老美集中軍力對付中共,中共末日快到

今年? 美國發動中東恐怖大戰 次序
阿富汗→波斯灣→沙特→迦南地→幼發拉底河
就是Armageddon
上合組織要準備好把恐怖分子+金主連根拔起
一帶一路成真

進而則退,退而則進。

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-2-1 05:02 PM 發表
進而則退,退而則進。
輕信西方國家的謊言,則後患無窮

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-2-1 05:03 PM 發表

輕信西方國家的謊言,則後患無窮
老味靠得住,G也母會上樹!

老美國庫空虛, 燒到冇錢可燒, 仲唔撤等何時.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]