• 瀏覽: 2,190
  • 回覆: 46
引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2019-1-30 09:23 AM 發表
成班走狗係度圍爐取暖
老外辱我大中華,我國領導人搖尾低頭

61樓班員工未開工咩,仲食緊早餐?等我幫一幫佢哋拖先.

中國全體人民上上下下都好有骨氣的,上至黨主席下至路邊乞丐,寧願身首異處都唔會向敵人搖尾乞憐的.

所以我相信中共高官劉鶴去美國是渡假的,沒有什麼談判不談判的時刻.我嚴正要求劉鶴大人去美國玩完之後就裙拉褲甩滾回中國,不要犯賤去跟美國任何官員有任何接觸,更不要給他們機會露半點面色.中國民族是地球上最有骨氣的高端民族,不與美國有貿易往來又何干,大可以與發達國家北韓、伊朗、古巴等等進行貿易,中國登上全球最大經濟體系指日可待矣.

國內同胞努力工作,力爭上游,作出好多犧牲(環境, 996, 留守兒童/老人等等等)之後終於係某d領域逹成一d成績但遭到西人赤裸裸的妒忌同打壓。

係緊的情景下, 一d失敗ge香港人幾乎法西斯式ge反同胞, 支持西人, 期望同胞世世為西人奴。世上應該只有香港可以有咁無底線的言論自由 !

仲傾?斷交啦!

引用:
原帖由 ioriyagami0442 於 2019-1-30 09:23 AM 發表
成班走狗係度圍爐取暖
自政府有4000派後,班西毛狗,隻隻腎上線爆錶,,自帶狗糧日日同主人狂肺自家祖宗十八代...

引用:
原帖由 lam_km 於 2019-1-30 09:15 AM 發表
紐約法院的控罪書是制裁伊朗,加拿大前駐華大使都認為告唔入,加拿大沒有制裁伊朗。
剩下10項由西雅圖聯邦地方法院提出的控罪已經判過了。
2017年,西雅圖聯邦地方法院陪審團裁定華為違反與網絡運營商的合同,需賠償T-Mobile 480萬美元,但駁回了華為盜用商業機密的指控。 ...
C兄慳返啖氣啦, 成個帖比班漢奸無矢放的, 對中國百般侮辱, 樓上有位C兄講得對:"成班走狗係度圍爐取暖"!

好一個23條

引用:
原帖由 你憑乜能野block 於 2019-1-30 09:43 AM 發表

讀吓官媒「環球時報」社評啦,愛黨七頭

「美國是全世界實力最強大的國家......世界上幾乎沒有力量能夠有效制約它」

...
所以你好開心? 好開心港女可以世世代代恨食洋腸?

引用:
成班走狗係度圍爐取暖
班漢奸嗨撚到恨不得以盡快做亡國奴為榮!

引用:
原帖由 bomdhead 於 2019-1-30 09:44 AM 發表

C兄慳返啖氣啦, 成個帖比班漢奸無矢放的, 對中國百般侮辱, 樓上有位C兄講得對:"成班走狗係度圍爐取暖"!
我只是借個地方講事實,不是回覆他們。

傳:不用怕!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-1-30 08:30 AM 發表

踎監就肯定要,
問題係如果赤共緊張佢 寧願以錢換人
或以貿易協定換人...可能只踎短時期
但 如果赤共打算放棄佢, 只當佢係M巾肥平
咁 孟大媽可以洗定籮柚等通櫃 ...
普通民企,中共又點會用錢換人?
看來好戲開始,要買花生啊

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2019-1-30 09:43 AM 發表

自政府有4000派後,班西毛狗,隻隻腎上線爆錶,,自帶狗糧日日同主人狂肺自家祖宗十八代...
為了主子洋腸舒暢, 不惜搜羅名貴潤滑劑求寵幸!

鍵盤翻頁
左右