• 瀏覽: 51,995
  • 回覆: 826
  • 追帖: 11
+6
又是支付打手開工時間

引用:
原帖由 refugee 於 2019-1-29 12:04 PM 發表

我用張儲值卡開支付寶用得好happy賺左好多優惠

唔知佢竊左我咩資料呢
民建聯夠多嘢派啦,一年幾收都收到手軟,蝕底咗你都仲開緊餐啦.

咁易畀你發現,就唔會樁個頭埋去賺優惠,如果你咁放心,咪就繼續用囉,我又冇話唔准邊個邊個用.

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-1-29 12:01 PM 發表

問你老豆老母有冇坐過
你老豆老母擁有並不代表其他人知道此物為何,叫你老豆老母走出嚟獻世先再講吧.

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-1-29 12:01 PM 發表

問你老豆老母有冇坐過
唔夠人講提唔出任何理據,就唔好扯開話題啦,我又冇迫你要回應,係你自己自取其辱我阻你唔到.

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-1-29 12:09 PM 發表

葡萄籽
這種程度就想當打手,大不自量了.

希望可以兩尺距離都得,噉就唔會再用八達通了。

引用:
原帖由 曹木各 於 2019-1-29 11:17 AM 發表

條靚女示範[嘟]梗快la ! 佢一早係個手機度搵到個[碼].
如由取出. 著機(唔使解鎻), 搵支付寶app, 再搵個barcode出坭, 係4個程序. 8仔2個程序.

同去便利店買野一樣,係拎定錢排隊定排到先搵銀包一樣

好恐怖好危險,支付寶勁得人驚!
用支付寶比一次車錢,全家人的個人資料、銀行戶口全部比人攞晒!
傳聞有人用完支付寶之後,唔見咗個腎!!!

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-29 12:14 PM 發表

廢坑—定唔用咁L麻煩,開機解鎖,開app等佢load咁就仆街啦
唔廢都—定唔用La!你講都要5個steps至嘟得, 8仔2個steps就嘟得.
不如X張8仔係手機背仲快!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]