• 瀏覽: 2,179
  • 回覆: 25
派個少少錢係度查家宅咁,玩9人去排隊去花精神時間同你填表又要交證明文件又盛,爭在未問你一個星期打幾多次飛機,唔講仲以為搞緊移民,仲衰過犯罪坐監,特衰政府依家係咪當香港人係乞兒,要同你特衰政府乞食呀?  唔想派咪出聲囉,洗乜係到整色整水,正一垃圾政府

打老婆的班頭   降婦女的領袖

天若有情天亦老 人間正道是滄桑

佔有過更損失得多, 彷彿有循環因果
追憶 總比平凡易過,
沒試過那知真正愛, 無力再轉送別人
沒愛過那知真正痛, 原來面上沒傷痕
一世的錯為了一次的對
一世的冷為了一次的暖
要笑我笑我天生只有痴
有本事就咪X攞囉,講完一大輪咪又係走去攞。

事實反中畜的確係乞兒

從來未聽過乞兒要填表先乞到錢
諗多咗喇   

引用:
原帖由 eta2892a2 於 2019-1-28 01:46 AM 發表
諗多咗喇   
師兄秒殺

引用:
原帖由 eta2892a2 於 2019-1-28 01:46 AM 發表
諗多咗喇   
係慘過乞兒,乞兒唔洗俾人查家宅攞個兜就乞到錢,特衰政府要人攞依樣個樣證明,又寫又寄,爭在未要政府門前跪拜叩頭

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 y2k2 於 2019-1-28 03:23 PM 發表

係慘過乞兒,乞兒唔洗俾人查家宅攞個兜就乞到錢,特衰政府要人攞依樣個樣證明,又寫又寄,爭在未要政府門前跪拜叩頭
既然係咁閣下去乞啦,唔好貪政府嗰4000

香港市民的確是乞衣!有良心必定是反對派錢!

引用:
原帖由 y2k2 於 2019-1-28 03:26 PM 發表

岸九,退差餉都退晒喇,仲邊有得拎,係躉啲公公婆婆同底下階層辛苦咋
你快啲去排隊攞表填仲好喇,遲咗冇表攞就陰功豬喇
你慳d啦,你哋幾時有善待過公公婆婆呀,佔中嗰陣霸街79日,搞到幾多公公婆婆長期病患覆診要被迫改搭港鐵上上落落再轉車呀,反水貨打到個阿伯四腳朝天呀,咁嘅說話你班看更都講得出?你屋企一定冇鏡。

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-1-28 03:45 PM 發表

既然係咁閣下去乞啦,唔好貪政府嗰4000
唔攞連飯都無得開呀!
你同樓主講笑?
佢第一日排隊攞咗紙填啦!
2月1就第一個交表添!

我想問表格有邊樣係查家宅?

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-28 07:03 PM 發表

你慳d啦,你哋幾時有善待過公公婆婆呀,佔中嗰陣霸街79日,搞到幾多公公婆婆長期病患覆診要被迫改搭港鐵上上落落再轉車呀,反水貨打到個阿伯四腳朝天呀,咁嘅說話你班看更都講得出?你屋企一定冇鏡。 ...
一巴車埋去,師兄講得好!

引用:
原帖由 坐六年 於 2019-1-28 07:03 PM 發表

你慳d啦,你哋幾時有善待過公公婆婆呀,佔中嗰陣霸街79日,搞到幾多公公婆婆長期病患覆診要被迫改搭港鐵上上落落再轉車呀,反水貨打到個阿伯四腳朝天呀,咁嘅說話你班看更都講得出?你屋企一定冇鏡。 ...
點呀?  攞咗表未吖?  係咪遲咗攞唔到呀?  唔怕唔怕,係我依度寫番8000個帖,應該仲快過同特衰政府乞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]