• 瀏覽: 9,610
  • 回覆: 113
+2
鹵味失敗政府話人失敗政權?

英美賊喊抓賊!

引用:
原帖由 ...laurex... 於 2019-1-27 12:22 PM 發表
失敗政權?只要反美政權,中俄伊土都要支持架啦,一早想你美國佬死架啦,你唔係真係唔知呀嘛
同樣,只要反中嘅人美國佬就會俾個狗牌佢地,幫佢地宣傳做人民英雄。

哈哈
美方支持敘利亞呢類點計.......

引用:
原帖由 IWC-Rolex 於 2019-1-27 11:21 AM 發表
民主精髓

多數派
民主係少數服從多數,要重視決定。

少數派
民主係唔可以抹煞少數聲音,要發聲,要尊重,唔可只跟多數派,要重視少數決定。

我好民主,所以..........民主係唔使理會多數派同少數派........永遠唔會有決定。英國脫歐,民主典範。 ...
黃畜既民主就係相反,多數服從少數,少數滅多數聲音,你果句唔啱我立場,我就要大聲過你,蓋過你把聲就會變真理

引用:
原帖由 starr 於 2019-1-27 10:59 AM 發表
馬杜羅得票68%,不過唔岩美國心水就唔算數 
全球包括佢所有鄰國都指控佢操控選舉,選出黎自然不是合法政權。我同意美國係黎搵油水,不過係你有證有據彼人入晒。

誰大  誰惡  誰正確

美國支持一個自已封自己做總統嘅政權,係咪完全否定民主政制?

民主根本係呃九人!  

引用:
原帖由 正式國際標準 於 2019-1-27 11:09 AM 發表
人地國家本來可安定發搌,唔肯做尾狗吖喇……鄉港咁細地方都收買咁多漢奸,可想而知佢老尾出幾大力量去攪破壞……
好有同感!

引用:
原帖由 胡亂禁訪笑死人 於 2019-1-27 01:10 PM 發表
笑撚死人
赤共有冇尊重過淫民嘅選擇?
如果唔尊重? 你仲有機會出嚟9吹?

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 27-1-2019 10:54 AM 發表
......
另外,英國、法國、德國、西班牙等與會歐洲國家,均表示如果馬杜羅在未來8日之內不能重新舉行大選,他們將會選擇承認瓜伊多執政。不過委內瑞拉駐聯合國代表形容該要求「幼稚(childlike)」。...
要學英國公投咁,二次、三次、四次.....不斷搞公投,直至自己想要的一方勝出為止

引用:
原帖由 willy222 於 27-1-2019 11:13 AM 發表

已經唔係教咁簡單,我相信直情出埋手。
幾年前,美國策劃烏克蘭叛亂去推翻親俄羅斯的總統,跟住派個美國人去出任烏克蘭財政部長

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]