• 瀏覽: 9,313
  • 回覆: 104
  • 追帖: 2
+2
大陸人最錯

中國啲騙子咪喺22K省囉

引用:
原帖由 oyear 於 2019-1-27 10:24 AM 發表

剛剛香港人先做左大茶飯
呃左人6億

大陸有排都學唔到香港人呃錢甘叻
幕後有大陸人介入,你不知道?😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 ng.yick 於 2019-1-27 11:05 AM 發表
講到騙子,一定係老美第一,一包洗衣粉就話係化武,欺騙聯合國,欺駶全世界滅人國家,殺害別人國民,所以老美係大話精國際大騙子正常有腦懂思考嘅人都唔會否認 ...
臭叫化中共是一個男盜女娼的國家。
https://www.hk01.com/突發/273373/警跑馬地灣仔油尖大掃黃-拘56男女

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190108/bkn-20190108010108449-0108_00822_001.html

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-27 03:44 PM 發表

幕後有大陸人介入,你不知道?😂😂😂😂😂
介咩入啦
香港人就香港人啦
唔認呀? 最無恥就係推過及人。
死不認錯

引用:
原帖由 krolik 於 2019-1-27 02:47 PM 發表
中國啲騙子咪喺22K省囉
重有臭叫🇨🇳化總書記。😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 oyear 於 2019-1-27 03:53 PM 發表

介咩入啦
香港人就香港人啦
唔認呀? 最無恥就係推過及人。
死不認錯
你懂啥?😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 石叻 於 2019-1-27 03:53 PM 發表

你懂啥?😂😂😂😂😂
很懂
香港人做騙子既時候 大陸人仲係戇居居既土佬
仲有香港人靠賣假貨,做高污染工業起家tim.
香港60年代,賣假月餅會,假馬票;70年代賣假勞力士,賣假LV袋;80年代做假傳銷,種咖啡菌,賣假電子零件呃阿婆投資
90年代賣老CD, 賣假電腦/軟件,老翻DOS,Windows, mp3. 賣到比聯合國鬧香港係老翻天堂tim

80年代興起竹金

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-1-27 08:30 AM 發表
同樣 歐洲多 小偷, 到底是 歐洲人的錯, 還是 歐洲政府的錯!

是 基因 還是 教育 影響?
最多最大最無恥嘅中國騙子,就係不停醜化自己中國人嘅洋奴中國人.

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2019-1-27 04:09 PM 發表

最多最大最無恥嘅中國騙子,就係不停醜化自己中國人嘅洋奴中國人.
講述華為晚晚舟的生平?😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 oyear 於 2019-1-27 04:04 PM 發表

很懂
香港人做騙子既時候 大陸人仲係戇居居既土佬
仲有香港人靠賣假貨,做高污染工業起家tim.
香港60年代,賣假月餅會,假馬票;70年代賣假勞力士,賣假LV袋;80年代做假傳銷,種咖啡菌,賣假電子零件呃阿婆投資
90年代賣老CD, 賣假電腦/軟件,老翻DOS,Windows, mp3. 賣到比聯合國鬧香港係老翻天堂tim

80年代興起竹金 ...
你一定受害很深啊!😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-1-27 09:55 AM 發表
我個諗法簡單尐,假設全世界有1%人口係壞人,中國有13億人口,咪會樓主呢種感覺囉。
或者樓主從未將眼光放離身邊,都有這種感覺

呵呵,路過

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]