• 瀏覽: 9,314
  • 回覆: 104
  • 追帖: 2
+2
千錯萬錯一定是共大陸產黨錯

大陸十幾億人,一成人係壞蛋己經有過億人,大陸多騙子我唔覺得出奇 
但對岸呆灣2300萬人,電騙就騙到全世界聞名,重要係斷正俾人捉返呆灣,大多罰款了事轉過頭再出去騙過,大陸相比都真係甘拜下風

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-1-27 08:30 AM 發表
同樣 歐洲多 小偷, 到底是 歐洲人的錯, 還是 歐洲政府的錯!

是 基因 還是 教育 影響?
好在有台灣省,正直
菜菜子話自願,
全省民眾自願。
慾海餓民有福了。

引用:
原帖由 nicencl 於 2019-1-27 08:30 AM 發表
同樣 歐洲多 小偷, 到底是 歐洲人的錯, 還是 歐洲政府的錯!

騙子?閣下咪其中一個囉

引用:
原帖由 silanai 於 27-1-2019 09:50 發表

大自然是一套法則去(平衡)各種生命丶
人類活在(三次元的世界)當中丶有著(二元對立的觀點)
創造了(善惡)(天堂地獄)(好壞)(光明黑暗)的思維方式。

其實大自然並沒有對錯丶
如獅子吃兔子丶並不是什麼惡丶
而兔子吃素的丶也並不非出於善。
獅子吃掉兔子丶飽了就會去休息丶
不會一直殺兔子丶不會想要多得丶
而兔子也不會自憐自己成為獅子的食物。

人類脫離了大自然丶追求著一種物質性丶無盡的慾望。
把所 ...
將人工智能電腦拆開都搵唔到智能同1原理, 從斷電1刻就收皮

共慘政權統治下的必然結果

每日百五件綜援騙子

傳媒,醫療,美容,健身,旅遊,傳銷,香港都有唔錯 騙子數字
大陸好似唔俾傳銷

基因問題

中國人口其中1%係騙子都百幾萬

引用:
原帖由 bensonchow 於 2019-1-27 09:12 AM 發表
全世界都有騙子,只係包裝出色同低質分別,歐美騙子歷史久遠所以包裝好好,層壓式傳銷係美國發明,上市集資歐美發明,債劵歐美發明。呢啲咁包裝高手囉。迷債咪死左都冇得怨囉。 ...
師兄中哂point, 其實騙唔騙分別係咁唔咁心

引用:

害人嘅一般有共產黨包庇!如毒奶

引用:
原帖由 ng.yick 於 2019-1-27 11:05 AM 發表
講到騙子,一定係老美第一,一包洗衣粉就話係化武,欺騙聯合國,欺駶全世界滅人國家,殺害別人國民,所以老美係大話精國際大騙子正常有腦懂思考嘅人都唔會否認 ...
呢單世紀騙案,害到幾多無辜市民受牽連,攪到家破人亡,美國宜家仲係逍遙法外添。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]