• 瀏覽: 914
  • 回覆: 9
特朗普做得好 攪到國內立立亂; 最好打埋內戰..

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-1-27 12:20 AM 發表
係呀,
有時我會錯覺佢係唔係間諜內鬼,
2年可以搞到美國面具撕破, 醜態百出,
但D無腦黃狗逢美必橕, 連屎都橕,
其實ON撚99中撚晒伏都唔9知,

我更加想佢連任多幾屆, 甚至終生連任,
咁中國更快成為世界一哥,
美國淪為二, 三流國家,
甚至分裂內戰滅亡

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-1-27 12:20 AM 發表
52個州齊齊喊獨立..... 咁就好睇囉

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-1-27 02:22 AM 發表

係呀,

甚至分裂內戰滅亡 ...
民主腫桶狂妄自大,真係柒下柒下夠撚晒柒,支持佢連任多幾屆

引用:
原帖由 ringo654321 於 2019-1-27 02:22 AM 發表

係呀,

甚至分裂內戰滅亡 ...
同我所想一樣:
[[我更加想佢連任多幾屆, 甚至終生連任,
甚至分裂內戰滅亡]]

引用:
原帖由 barcam002 於 2019-1-27 03:44 AM 發表

52個州齊齊喊獨立..... 咁就好睇囉
一定唔會!
只有富有洲份想獨立,窮洲份就想留低攞著數。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]