• 瀏覽: 1,091
  • 回覆: 11
過去30年來,華為從一家小型的電話交換機製造商,轉變為世界最大的電訊設備供應商,以及僅次於三星的世界第二大智慧型手機製造商。而創辦人任正非亦由80年代2萬起家,暴發至現時身家逾百億。...

有人眼紅中國 5G 強大崛起,

所以不措一切,

就算簽署行政命令,

誓要誅死制裁華為!

新聞來源連結:

https://hk.finance.appledaily.com/finance/realtime/article/20190125/59180913

追唔上,唯有用奸招...

任正非只有華為不到百分之一股份有百億,報導認真??甘華為仲有錢過蘋果,成上萬億資產

冇信而不立

老美就係要你信用破產,中國=偷

你中共仲唔去割席,宣布個別事件,拉人
到老美再爆料你真係間諜,你收得皮,冇人再信你

不過如果老美有証據,你死硬

肥佬黎當時咪又係得條底褲游落黎香港、呢家咪又係"報業大亨"

叻過特朗普

引用:
原帖由 swerner 於 2019-1-25 11:53 AM 發表
冇信而不立

老美就係要你信用破產,中國=偷

你中共仲唔去割席,宣布個別事件,拉人
到老美再爆料你真係間諜,你收得皮,冇人再信你

不過如果老美有証據,你死硬 ...
廢話,言而無信嘅總統都好地地,破幾次產都無問題。

引用:
原帖由 TOM12699 於 2019-1-25 11:25 AM 發表
任正非只有華為不到百分之一股份有百億,報導認真??甘華為仲有錢過蘋果,成上萬億資產
只要信,不要問
從來都係睇毒媒嘅最基本要求
共產黨員?
唐老襯咪又係共和黨黨員
原來有問題

引用:
原帖由 peter925 於 2019-1-25 11:58 發表

廢話,言而無信嘅總統都好地地,破幾次產都無問題。
甘你等睇戲,老美逐條䃿除

多謝習生

都話毒果小股東有陰毛抹黑啦,唔順華為5G

引用:
原帖由 TOM12699 於 2019-1-25 11:25 AM 發表
有乜咁奇?周潤發都有56億資產啦,以任正非喱種人,有百億以上有乜奇怪。
華為都冇上市,假沒上市,任正非肯定係中國首富。

引用:
原帖由 benho118 於 2019-1-25 01:04 PM 發表

有乜咁奇?周潤發都有56億資產啦,以任正非喱種人,有百億以上有乜奇怪。
華為都冇上市,假沒上市,任正非肯定係中國首富。
共產黨幾時上市?