• 瀏覽: 8,883
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 廿一比一 於 2019-1-24 19:20 發表

你有冇諗過,冇後門可能就是大家唔用的原因喎。🤣😂
可能你講嘅係啱.  華為5G用IPv6, 似乎5眼嘅菱鏡hack唔到.
可惜西方各國唔敢攞出黎講做理由.
結果要遮遮掩掩咁掉轉屈話華為有問題.

引用:
原帖由 meanbean 於 2019-1-24 03:31 PM 發表
會有人信華為是民企嗎?舟舟被補,有否學者國家出來勸阻?兩名加人就有百多各國名望學者聯名了。人家不喜歡用,吹咩
舟舟邊度敢同加人比阿~ 連最後一任港督彭定康同前任美駐華外交官駱家輝 都加把口 驚死兩個加人咪去賣鹹鴨蛋阿~

美國佬話一 加國敢話二?諗深層啲 呢兩個加人話唔定係幫美國佬收風 五眼聯盟情報共享 睇下之前封乜學者求情信 入邊有埋末任港督彭定康同前美駐華大使駱家輝 驚死未六國大封相 成日搞搞陣!加國啲企業有乜話事權 連特魯多都要睇美國頭。

不願透露姓名的Telus高管
大碌佬又老吹!真無聊!

🙄

美國5G即係比個橙你話係蘋果

引用:
原帖由 淼淼森 於 2019-1-24 23:28 發表
不願透露姓名的Telus高管
大碌佬又老吹!真無聊!
睇清楚啲,今次係加拿大人吹,
你有本事就攞"華為5G有安全漏洞引至國安問題"嚟做證據。
冇就收皮睇花生戲。

引用:
原帖由 EYECAM 於 2019-1-25 10:14 AM 發表

睇係聯合國議案,中國同俄羅斯往往一齊否決美國嘅動議。
在聯合國,五常一票就可以否決了。

三星最被揭官商勾結後罰幾多,大家心照.

引用:
原帖由 貓男 於 2019-1-25 10:12 AM 發表

睇清楚啲,今次係加拿大人吹,
你有本事就攞"華為5G有安全漏洞引至國安問題"嚟做證據。
冇就收皮睇花生戲。
大碌佬最叻用錢買人!

引用:
原帖由 貓男 於 2019-1-24 04:11 PM 發表

呢單嘢啲"領袖"話唔關事,我就唔拉埋一齊講,不過以下兩點先搞清坐先:
1. 嗰200名學姐係乜水?
2. 睇吓加國憲章Canadian Charter of Rights and Freedoms嘅#9同#11
第9條:不被擅自拘留或禁閉的權利。
第11條:在犯罪和判刑方面的權利,比如被假定無罪的權利。

返會原來嘅問題:如果華為5G真係有後門,美加兩國點解攞唔出實在嘅證據?
...
美國有後門,正在監控全世界,咁華為無理由無架!
最得人驚的唔係華為有後門,美國認為華為有後門,但點搵都搵唔到有後門的證據,美國認為華為竟然可以把後門隱形,令人無法作出相應的對策,如此強勁的華為,真的令美國心寒懼怕!

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2019-1-24 07:29 PM 發表
只要強調有可以防止老美竊聽的能力,各國就會搶住要。
咁就真係直接影響美國國家的安全啦! 足以令美國為了國家安全而去開戰了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]