• 瀏覽: 23,228
  • 回覆: 129
  • 追帖: 1
+5
開套劇:大漢奸,應該可以同大帥哥睇齊

撐佔中,一定無法北上搵人仔,更加無可能打入大中華市場

引用:
原帖由 2018mido100 於 2019-1-24 01:53 PM 發表

梗係冇人想睇!

反中人士,最黑人憎!
會不會佢系自視太高又懶惰,能力太低又自我中心 .... 所以一般都系因為性格或樣貌被欺負而擦存在感的社會失敗者。 他們破壞時很團結但建設時性格缺陷就表露無遺。你看政團D或娛圈黃人大部分都系不斷攻擊所有人包括自己人然後做獨行俠就知道。
黃生 ... 會吾會覺得無人想睇其實好正常

引用:
原帖由 神秘夫人 於 2019-1-24 06:38 PM 發表
撐佔中,一定無法北上搵人仔,更加無可能打入大中華市場
黃抽筋撈咗幾十年,係香港撈得耐唔算係二打六既偽人,上面都會有一定名氣,正常就算香港搞唔到食,上大陸可以賺到一大筆唔會出奇,亦都有唔小例子.
但佢既政治立場注定想北上揾食都難,係中港台食娛樂圈飯既人,真係小沾政治為妙

比起杜聞賊,黃秋生都收斂左好多,其實可以俾返啲機會佢……

反而杜生兩公婆唔該收X啦

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-2-4 03:02 發表
比起杜聞賊,黃秋生都收斂左好多,其實可以俾返啲機會佢……

反而杜生兩公婆唔該收X啦
繳槍不殺的時間已過
放過佢,咁點對得住因為鎮壓顏色革命而遭到報復因此蒙難的七警同朱警司?

乜食飯好緊要嘅咩?乜搵錢好重要咩?

乜唔係什麼民主高高在上凌駕於所有事情咩?

抵L死

熱情散晒還是肥佬泥比D銀紙洗晒?!  

引用:
原帖由 2018mido100 於 2019-1-24 08:05 AM 發表

仲支持佔中?抵佢死!

學一位而家大灣區教英文的前社民連人士好過!

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=27916209&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy ...
李煒鋒

引用:
原帖由 波士早晨 於 2019-1-24 08:22 AM 發表
藝人最好不講政治,保持緘默。
唔表態一樣冇得撈

做犯民議員有出路...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]