• 瀏覽: 36,587
  • 回覆: 10
+4
主要是來自北韓及中國大陸的威脅⋯⋯ 🙄🤒

引用:
原帖由 hinfan 於 2019-1-24 08:28 AM 發表

好似美國佬在人家門囗威脅人多D!
如果唔俾保護費的話丶那麼就是正如你想像的一樣⋯⋯
可能會扇動金肥仔去嚇南韓 🙄🙈

引用:
原帖由 ray99hk 於 2019-1-24 09:05 AM 發表

一定會
肥仔金其實好乖乖又聽話丶而且愛玩(飛彈)😌🙈

引用:
原帖由 krolik 於 2019-1-24 11:22 AM 發表

唔好on9啦, 目前南朝鮮最大o既威脅係倭國
日本不足為懼 🙄 因為現在只得半條人命
自從三十多年前慘敗之後…………
一直無法再次翻身
恐怕中國大陸將會步其後塵⋯⋯ 🙈

引用:
原帖由 kilkilkil 於 2019-1-24 11:01 AM 發表

成西日話老北危,有幾L.仁去過北韓牙?美狗勿能都話九仁危,最L危就係尾狗/正曲街!
嗯丶不過最好別惹美國…………
如果愚蠢地激怒美國丶會像三十年前日本的下場 🤒
美國會將對手打到無力還手丶然後再打三拳以示一哥的威信 🙄

引用:
原帖由 貓男 於 2019-1-24 12:23 PM 發表

美國佬話
信就俾錢
這個是唯一的選擇、可以自己做決定 🤒 我不會強迫大家的

引用:
原帖由 貓男 於 2019-1-24 12:33 PM 發表

都係個句:
美國佬話,
信就俾錢找數。
聰明人都選擇俾錢丶我唔會強迫大家的 😌
唔俾錢的話丶可以看看(中國大陸)現時的景象 🤒

引用:
原帖由 貓男 於 2019-1-24 01:27 PM 發表

中國大陸侵掠過拿個國家?
中國有要求過邊個國家交保護費?
中國家陣幾好吖!係俾美國恰緊啫,頂得住。
中國大陸現時已經(無力威脅)任何國家⋯⋯
可以不理了 🤒 想收保護費都難丶
重要養埋隻肥仔金 丶死未? 🙈🙄

引用:
原帖由 貓男 於 2019-1-24 01:39 PM 發表

咁仲俾咩保護費呢?咁聰明嘅你?!
唔俾都得丶肥仔金會得閒試射幾個飛彈在南韓頭上 🤒
到時候丶俾多50% 保護費丶又得 😼

引用:
原帖由 貓男 於 2019-1-24 01:57 PM 發表

呵~
肥仔金會得閒嗎?
次次都係美國搞咩聯合軍演操嚟操去肥仔金先還拖,
呢啲錢咪又係比美國佬扼晒!

你心目中嘅美國真係咁偉大咁愛和平?
相反北韓/中國真係咁好戰咁有侵掠性?
我真係想知你喺邊樹讀歷史㗎! ...
肥仔金其實好聽話的丶大家只是對他有少許的誤會 🤒

引用:
原帖由 cusooninhk 於 2019-1-24 02:02 PM 發表

如果大家聯盟,就唔使比錢老美,抗衡老美。
這個嘛⋯⋯先問問北方的大熊
其實今次(中國大陸)咁快已經咁傷丶
北方大熊應記一功 🙈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]