• 瀏覽: 4,842
  • 回覆: 74
+3

人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-23 10:11 PM 發表
傀儡申法援狙擊CY
林卓廷蒲頭博上鏡2019年01月23日 17:50
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/01/WhatsApp-Image-2019-01-23-at-15.55.40-1024x536.jpeg
對前特首梁振英「念念不忘」嘅林卓廷始終唔肯接受事實,點都要繼續以UGL事件苦纏CY順便博上鏡。今早佢陪民主黨中委梁翊婷及退休 ...
天下唔係籌左二百萬咩?去英國豪華團都係洗左六七十萬,仲有百三四萬喎!手頭緊?

李個pk,快D去聲援下你個創黨契哥先啦!
算啦,要求低返少少,不如李黎旁聽下支持下釘王黨友啦,好冇

放棄釘王,追擊CY

"人格卑劣"既三白眼一時話有證據又講唔出,一時又要cy拿出證據證明自己冇罪?但係天下為公又要不停籌款,D錢用左去邊又唔清唔楚,又冇講明實際要籌幾錢,要籌幾多次......但係又要申請法援?好恐怖 .....咁究竟"人格卑劣"既三白眼有無證據?

仆街3白眼
影衰晒民主黨
華叔下面等緊你

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-24 12:02 AM 發表
"人格卑劣"既三白眼一時話有證據又講唔出,一時又要cy拿出證據證明自己冇罪?但係天下為公又要不停籌款,D錢用左去邊又唔清唔楚,又冇講明實際要籌幾錢,要籌幾多次......但係又要申請法援?好恐怖 .....咁究竟"人格卑劣"既三白眼有無證據? ...
其實比呢隻民畜騙左4年都無計,但下次垃圾會選舉呢隻畜生如再當選,我對香港民智真不敢想象,香港必死

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2019-1-24 12:24 AM 發表
仆街3白眼
影衰晒民主黨
華叔下面等緊你
無左華叔黨鞭後,犯民不堪入目,看現景,華叔死不眼閉

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-23 10:11 PM 發表
傀儡申法援狙擊CY
https://hkgpao.com/wp-content/uploads/2019/01/WhatsApp-Image-2019-01-23-at-15.55.40-1024x536.jpeg
對前特首梁振英「念念不忘」嘅林卓廷始終唔肯接受事實,點都要繼續以UGL事件苦纏CY順便博上鏡。今早佢陪民主黨中委梁翊婷及退休 ...
林卓廷會貪曾只狗,貪曾衰左,死都要CY陪,條氣唔順,一定要搞死CY,貪曾就開心🤭🤭假信徒👎👎👎👎

天下為公定為私原來只剩下百三萬,大家快啲捐多啲比人為公為私去外國揾正義。你估正義自由唔使$$$$$

引用:
原帖由 fb666 於 2019-1-23 22:11 發表
傀儡申法援狙擊CY
天下為供水緊緊要D,沒錢沒命嫁大佬,今時今日棄車保帥都要,死只卒仔好小事啫,半分鐘痛哀,白鴿無情無義只有利益唔咪今日既事,所以信白鴿一定沒好下場

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-24 00:02 發表
"人格卑劣"既三白眼一時話有證據又講唔出,一時又要cy拿出證據證明自己冇罪?但係天下為公又要不停籌款,D錢用左去邊又唔清唔楚,又冇講明實際要籌幾錢,要籌幾多次......但係又要申請法援?好恐怖 .....咁究竟"人格卑劣"既三白眼有無證據? ...
錢到白鴿手,一去沒回頭,袋咗洗咗唔使同你交代,你睇只64人昆咗30幾年,個女食洋腸,老婆姨仔肥過豬頭啦

鍵盤翻頁
左右