• 瀏覽: 27,512
  • 回覆: 150
  • 追帖: 5
+7
違法達義,無畏無懼

黑社會好識做生意! 反黑正垃圾

引用:
原帖由 HG20121220 於 2019-1-23 10:26 PM 發表
香港差佬好無用
多謝9官la, 執法除時變犯法........比你都hea做la

山水=有錢佬隻狗
黑社會=幫有錢佬圍事
一場同事點會管

引用:
原帖由 vawa 於 2019-1-23 09:29 PM 發表
隨着愉景灣遊艇會上個月下「逐客令」迫使逾200艘遊艇遷走後,全港多個避風塘頓時風起雲湧,五大黑幫瞄準港九新界各避風塘,爭奪控制權,向全港大約4,000艘「四圍泊」的遊艇,勒收每月合共逾億元的非法「海上泊位費」。他們以充電、入水、清潔等名目向船主收費,若拒絕幫襯,便遭恐嚇「唔畀錢唔使旨意有駁艇上岸」,近日有遊艇被淋紅油,亦有浮泡被剪爛。當中最為激進的新義安,為爭奪觀塘及長洲避風塘,派出大批幫會成員高 ...
黑社會都有愛國的!

引用:
原帖由 榮郭 於 2019-1-24 12:45 AM 發表
依個月關於黑社會新聞都有十單八單,班差佬有冇捉到人(市民心聲,抄牌就叻,捉賊就..........
抄牌唔會比人告,落力捉賊除時好似朱經偉咁。還要比人話低死。比你會點做。

引用:
原帖由 friendchanli 於 2019-1-24 07:59 AM 發表

抄牌唔會比人告,落力捉賊除時好似朱經偉咁。還要比人話低死。比你會點做。
十分同意。既然落力沒肉食,玩賊過興兵好過啦。
打份工啫,況且,生果報不嬲嘩眾取寵,回應佢咪做大佢?

飯民,廢青快d去光復

2019警察好進取
咁揚、收幾次錢、得罪有錢佬
大掃除只是時間問題

政府水域,黑社會無本生利,警察卻無咩辦法咁,間接縱容黑社會,廉署應查下有無問題。

咁高調放料比毒果博拉

引用:
原帖由 最後通牒 於 2019-1-24 07:56 AM 發表

黑社會都有愛國的!
黑社會就是垃圾中垃圾,人渣中人渣,
係愛國就唔會入黑社會做埋D違法及傷害社會,欺凌弱小既事。
全世界只有中共國有另個On L79精神及想法,因為共慘黨就是全球最大黑幫。

引用:
原帖由 friendchanli 於 2019-1-24 07:59 AM 發表

咪唔L好做辭職劈炮喇,做黑警危害社會影衰成個警隊,仲要講埋D廢話,香港淪陷22年前法治,公正,公平,公義己經比中共國破壞哂了。

黑社狗

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]