• 瀏覽: 14,460
  • 回覆: 130
近日再有公屋富戶新聞成為熱話,但所有傳媒、甚至討論區嘅留言者都避重就輕,提都冇提最超級富戶、霸公屋最耐、仲一直以一個人居住嚟霸住供多人住嘅大單位公屋嘅人.......梁國雄

畜牲人渣賤狗社民連主席梁國雄,做咗公屋超級富戶近20年,仲一直收黎智英黑金,仲一直以一個人居住嚟霸住啟業邨供多人住嘅大單位公屋近20年,竟然所有傳媒、甚至討論區嘅留言者都冇人敢出聲,都驚得罪梁國雄同泛民,駛咩驚成咁呀

講咩新移民公屋富戶,比起畜牲人渣賤狗社民連主席梁國雄,根本係完全小巫見大巫啦

梁國雄自己係社民連主席,捐俾社民連即係左手交右手,梁國雄自己篤數呃政府

政府、房署勇敢啲,即時收番梁國雄嘅啟業邨公屋啦

引用:
原帖由 天外有天slh 於 2019-1-23 01:13 PM 發表
近日再有公屋富戶新聞成為熱話,但所有傳媒、甚至討論區嘅留言者都避重就輕,提都冇提最超級富戶、霸公屋最耐、仲一直以一個人居住嚟霸住供多人住嘅大單位公屋嘅人.......梁國雄

畜牲人渣賤狗社民連主席梁國雄,做咗公屋超級富戶近20年,仲一直收黎智英黑金,仲一直以一個人居住嚟霸住啟業邨供多人住嘅大單位公屋近20年,竟然所有傳媒、甚至討論區嘅留言者都冇人敢出聲,都驚得罪梁國雄同泛民,駛咩驚成咁呀
...
社民連乜都反,係冇反公屋政策!😆😆

政府、房署要打擊公屋富戶,就必須先收番超級公屋富戶、超級公屋霸王梁國雄嘅公屋,否則永遠都成為其他公屋富戶抗辯嘅最佳理由,亦成為其他公屋富戶所效法嘅對象

引用:
原帖由 andyyyy 於 2019-1-23 01:29 PM 發表

社民連乜都反,係冇反公屋政策!😆😆
因為社民連揸弗人梁國雄就係最大嘅公屋霸王

賤狗

個PK月入十幾萬,做左咁多年,未計其他收入,仲霸住公屋,正畜牲

引用:
原帖由 天外有天slh 於 2019-1-23 01:13 PM 發表

...
香港呃呃騙騙的典範

引用:
原帖由 disclaimer88 於 2019-1-23 01:48 PM 發表

你真係畜生,你鬧都要講下道理呀。

報紙已經登晒出來啦。

如果長毛係富戶,房署,民賤聯都唔於過佢啦。

低能!
物以類聚!垃圾始終都係垃圾

呢條pk長毛真係要早啲歸西囉,自己坐監都要法紀試傌留長頭髮,呃港人錢去燒煙,正pk囉

長毛曾經交代過。當時佢話吾知做議員會做幾耐。最後結果係佢啱。佢真係無得做。

做早猿都可以住公屋,講乜都無用啦

引用:
原帖由 disclaimer88 於 2019-1-23 01:48 PM 發表

報紙已經登晒出來啦。

低能!
真係智障

引用:

報紙已經登晒出來啦。

低能!
一個月揾10萬蚊,咁都唔係富戶,唔怪得薯片都話自己只係中產啦!

主題標籤 #梁國雄
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]