• 瀏覽: 14,449
  • 回覆: 176
+3
近期多次對中美貿易談判表示樂觀的美國總統特朗普,於美國時間周一下午在twitter留言說:「由於與美國的貿易緊張以及新的

侵侵發火, 中國會唔會跪低呢

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/貿易談判-特朗普不耐煩-中國-別玩了-073415057.html

條儍B食硬共匪

中國預左無人贏,差左應該心裡有數...
特朗普話好易贏,但逆差仲大左,呢樣佢就未找到數

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-1-23 09:59 AM 發表
條儍B食硬共匪
食硬咁使咩傾

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-23 10:01 AM 發表

食硬咁使咩傾
你見吾見共匪對美國人下手   只敢拉加國人作人質   美匪叫開會傾就傾   又話要應美匪要求買美帝貨  除左口交部春春放炮外   無乜還手

儍侵話我玩就得😂

又係你玩先,仲咩咁無耐性,老美唔係SURE WIN架咩

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-1-23 10:06 AM 發表

你見吾見共匪對美國人下手   只敢拉加國人作人質   美匪叫開會傾就傾   又話要應美匪要求買美帝貨  除左口交部春春放炮外   無乜還手
美國出橫手叫加拿大拉孟孟周做人質就見lor
加國人係大陸犯大陸法咪拉lor, 孟孟周冇犯加拿大法lor

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2019-1-23 10:09 AM 發表

美國出橫手叫加拿大拉孟孟周做人質就見lor
加國人係大陸犯大陸法咪拉lor, 孟孟周冇犯加拿大法lor
但犯美國法

即係你係香港犯左美國法律係咪都要引渡去美國受審
引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-1-23 10:11 AM 發表

但犯美國法

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-1-23 10:11 AM 發表

但犯美國法
犯咩9美國法???
又唔x係美國人, 人又唔係美國

當間HK公司真係有同伊朗做生意, 又關美國佬咩9事

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-1-23 09:58 AM 發表
近期多次對中美貿易談判表示樂觀的美國總統特朗普,於美國時間周一下午在twitter留言說:「由於與美國的貿易緊張以及新的

侵侵發火, 中國會唔會跪低呢

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E8%B2%BF%E6%98%93%E8%AB%87%E5%88%A4-%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E4% ...
你好鍾意中國跪低?!

引用:
原帖由 denniscwip 於 2019-1-23 10:20 AM 發表

你好鍾意中國跪低?!
吾係鍾吾鍾意問題  而係見到就來跪   跪吾跪亦吾係我地D小市民話事

已經跪左,下一步應該係叩頭

鍵盤翻頁
左右