• 瀏覽: 14,507
  • 回覆: 176
+3
引用:
原帖由 chun4321 於 2019-1-23 10:06 AM 發表

你見吾見共匪對美國人下手   只敢拉加國人作人質   美匪叫開會傾就傾   又話要應美匪要求買美帝貨  除左口交部春春放炮外   無乜還手
再阿Q啲吖,笨。尾狗無灣轉出到擄人勒索,造謠作假,偷呃拐騙乜都有,走狗居然起勢咁J。笑爆咀。

美國政府停擺,民主黨、共和黨分裂,浸浸壓力爆煲!!

引用:
原帖由 chun4321 於 2019-1-23 10:06 AM 發表

你見吾見共匪對美國人下手   只敢拉加國人作人質   美匪叫開會傾就傾   又話要應美匪要求買美帝貨  除左口交部春春放炮外   無乜還手
如果係咁順攤特朗普就唔使不耐煩啦。

引用:
原帖由 krypto2 於 2019-1-23 11:15 AM 發表

再阿Q啲吖,笨。尾狗無灣轉出到擄人勒索,造謠作假,偷呃拐騙乜都有,走狗居然起勢咁J。笑爆咀。
講中你主子D死穴  明知美匪打橫來  甘你主子共匪重同D賊傾乜柒

引用:
原帖由 JosephLui 於 2019-1-23 11:16 AM 發表

如果係咁順攤特朗普就唔使不耐煩啦。
美國2018Q3...….得0.8%, Q4 12月底重要玩埋停擺點到傻侵唔急

自己玩2分鐘就冇貨賣,仲牙屎擦擦話連開7鑊仲有後著。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2019-1-23 11:09 AM 發表

你估不平等條約咩?!美國一嘢可以屈中國買3000億嘢?!而家美國自己政治都攪唔掂。侵侵最多話中國買多啲嘢去打下飛機吧了
而家等緊中國還拖
花生mode

智障孩童歡樂多,精神病人思路廣!繼續用咀吹!

中國只希望TRUMP TRUMP 仲同佢傾. 唔傾大家可以沽爆所有中字股

中共最叻玩拖字訣,拖吓拖下分分鐘拖死埋中興同華為呀.

癲侵又未食藥

中共真係四面楚歌,俾美國咄咄進迫,歐盟又唔騷佢,印度俄羅斯又愛理不理.今次中共損失金錢事小,面子尤關呀,十幾億人民都出唔到一個朱葛亮嗎?

引用:
原帖由 含情默默小淫婦 於 2019-1-23 09:58 AM 發表
近期多次對中美貿易談判表示樂觀的美國總統特朗普,於美國時間周一下午在twitter留言說:「由於與美國的貿易緊張以及新的

侵侵發火, 中國會唔會跪低呢

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E8%B2%BF%E6%98%93%E8%AB%87%E5%88%A4-%E7%89%B9%E6%9C%97%E6%99%AE%E4% ...
特朗普縱橫商界多年, 一個"拋"字訣用到出神入化, 贏盡對手, 未嚐一敗
可惜.....面對中國簡簡單單既"拖"字訣, 就令佢老哥心急如焚, 進退失據, 甚至要用到綁架對手企業高層哩類下三流手段來做談判籌碼...唉......

其實特朗普預計對中國發動既貿易戰, 唔洗就3個月中國就跪底, 當初先咁口響話sure win, 但依家攪下攪下都成年, 唔好話攪唔攪得掂個貿易逆差啦, 連搵條金樓梯收科都搵唔到, 點算好?