• 瀏覽: 48,951
  • 回覆: 243
  • 追帖: 3
又何必呢?

玩到咁大,真係覺得d醫生警察死既咩

引用:
原帖由 癲狗理2 於 2019-1-22 05:11 PM 發表
真係講到口臭,要制止呢類問題,150及南亞人,3招搞掂。

1. 禁止公屋住戶或申領綜緩人士出境
2. 禁止公屋住戶或申領綜緩人士結婚
3. 禁止公屋住戶或申領綜緩人士生小孩

如有違反,即時取消公屋住戶資格,永久不得再申請公屋,或及取消申領綜緩資格,永久不得再申領綜緩。

請大家廣傳,以解決社會問題。 ...
一日唔行共產, 根本實行唔到

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-22 05:20 PM 發表

只有撐強姦犯人士先信個女等老豆打飛機,仲要等老豆唔知情下偷抹佢啲精落下體屈老豆,因乜咁大仇口,真係只有廢坑先盲撐,莫非你身受其害 ...
又想代表所有人, 你既個人想法唔代表其他人會認同, 問左班咸濕黃絲廢青先講啦

查個水落石出

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-1-22 01:52 PM 發表
巴士司機強姦案女事主突改口供,聲稱是誣告父親。

42歲巴士司機被指三年間多次在寓所內非禮兼強姦親女,女兒昨接受辯方盤問突然推翻口供,承認父親無非禮她,遑論強姦。辯方指女兒因父不讓她玩新手機,遂趁父手淫後,在垃圾桶內找出父親抹精液紙巾,用手沾精液塞入自己陰道。女兒承認,稱因不滿父親「錫細佬唔錫我」故誣告。

X承認不喜歡被告

男被告被控五項非禮及兩項強姦罪。首罪發生時,X年僅11歲。辯方昨指X說 ...
都唔知真定假, 可能被強, 可能無被強

笑左

重判吧

引用:
原帖由 mark00 於 2019-1-22 03:19 PM 發表
個老豆唔吊亞媽走去打飛機
對手得閒得滯 !

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-22 05:37 PM 發表

咁你咪又代表班強姦犯質疑個女屈老豆,唔通你同班強姦犯有晒共識
你錯了, 我唔係質疑個女屈老豆, 我只係認為個強姦犯係一個黃絲廢青

引用:
原帖由 leung1505 於 2019-1-22 04:41 PM 發表

柒小陣啦 案底會係18歲既時候清洗架
更何況有案底又如何 不如你講下有案底又點樣冇前途法
報假案,比假口供。仲有冇人請。

引用:
原帖由 leung1505 於 2019-1-22 04:41 PM 發表

柒小陣啦 案底會係18歲既時候清洗架
更何況有案底又如何 不如你講下有案底又點樣冇前途法
對 , 柒朗普破幾次產都可以做總統 ! 

d人都on99。話老母教改口供
呢個世界有法醫㗎,一驗已經知

條女屈老豆有幾奇? 反叛起上黎殺父母都有啦!

話重判個女仔更可笑,十四歲最多判警司警戒!

提示: 違規內容已被屏蔽