• 瀏覽: 48,956
  • 回覆: 243
  • 追帖: 3

引用:
原帖由 q5756667877 於 2019-1-22 02:51 PM 發表

廢坑最叻就賴三賴四,強姦個女咁仆街嘅人都撐,廢坑無個好人
你入世未深, 等你長大啲就會明白

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-1-22 01:52 PM 發表
巴士司機強姦案女事主突改口供,聲稱是誣告父親。

42歲巴士司機被指三年間多次在寓所內非禮兼強姦親女,女兒昨接受辯方盤問突然推翻口供,承認父親無非禮她,遑論強姦。辯方指女兒因父不讓她玩新手機,遂趁父手淫後,在垃圾桶內找出父親抹精液紙巾,用手沾精液塞入自己陰道。女兒承認,稱因不滿父親「錫細佬唔錫我」故誣告。

X承認不喜歡被告

男被告被控五項非禮及兩項強姦罪。首罪發生時,X年僅11歲。辯方昨指X說 ...
我只想試下佢一Q,咪知真定假囉

打飛機啲紙巾放垃圾桶,唔沖落厠所,所以攞到精液?有冇咁易解釋呀

條女衰硬老妨,一生從此毀,大個就知道條路難行。

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-1-22 01:52 PM 發表
巴士司機強姦案女事主突改口供,聲稱是誣告父親。

42歲巴士司機被指三年間多次在寓所內非禮兼強姦親女,女兒昨接受辯方盤問突然推翻口供,承認父親無非禮她,遑論強姦。辯方指女兒因父不讓她玩新手機,遂趁父手淫後,在垃圾桶內找出父親抹精液紙巾,用手沾精液塞入自己陰道。女兒承認,稱因不滿父親「錫細佬唔錫我」故誣告。

X承認不喜歡被告

男被告被控五項非禮及兩項強姦罪。首罪發生時,X年僅11歲。辯方昨指X說 ...
唔係要驗下係咪處女先?

青年永遠是on9的

個女點知老豆幾時打飛機 ?

同埋啲精就咁四圍掉而唔係沖廁所

個女啲供詞有疑點喎

引用:
原帖由 BigBigDan 於 2019-1-22 03:01 PM 發表
打飛機啲紙巾放垃圾桶,唔沖落厠所,所以攞到精液?有冇咁易解釋呀
個女又知老豆做D咩?

個老豆唔吊亞媽走去打飛機

驗下係咪處女可能會好D

D精液邊到黎

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-1-22 02:31 PM 發表

真係……家家有本難諗的經
家家有桶難抹的精
故事教訓大家J完唔好無手尾一定要沖落廁所,散精出大海