• 瀏覽: 48,938
  • 回覆: 243
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 tailikhk 於 2019-1-23 12:45 PM 發表

但個女無啦啦知...
另外有報道話係個女想入房攞電話玩, 點知老豆打飛機冇鎖門, 跟住老豆急急腳入廁所留低咗啲廁紙比個女執到然後抺下體, 想老屈佢老豆之前唔比電話佢玩啵 (我睇完都想)

引用:
原帖由 西出水 於 2019-1-23 03:28 PM 發表

另外有報道話係個女想入房攞電話玩, 點知老豆打飛機冇鎖門, 跟住老豆急急腳入廁所留低咗啲廁紙比個女執到然後抺下體, 想老屈佢老豆之前唔比電話佢玩啵 (我睇完都想) ...
想玩電話見到廁紙就玩下體

控方播放X與警方會面片段,X稱知被告對她做不恰當的事,但擔心如父親因她透露事件而跳樓,
她就成殺人犯,一家人亦會「冇啖好食」。

呢D屎橋,九成個老豆睇AV同上網多先諗得到,
係作都作好D吖~~~作個囡老屈個老豆???人渣

不如話個11歲囡性起,強姦個老豆吖~~~

希望入多佢條防礙私法公正,佢要自殺就由得佢,自己攞泥
兩母囡無錢就申領綜緩

.

係咪新抺入去同係入邊留下,應該驗得出既喎?個老豆知污糟就咪將啲咁嘢周圍掉啦,攞去厠所馬桶沖咗去好難咩?

話呢單野係個女屈個老豆,真係有D頭腦既人都唔信啦,一個11歲既小童識得用咁既招數去屈佢老豆而且仲要有咁既膽量去做,你話個女仔已經成人就唔同,我就覺得有咁既可能!

再加上話個女屈老豆既疑點太多,令人好難相信,而最後都要等埋個女童既驗身化驗報告先可下結論!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-1-22 02:27 PM 發表
個老豆…… 含冤待雪
唸記審死官劇情 - 含X待X, 次次睇都笑

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-1-22 05:42 PM 發表

報假案,比假口供。仲有冇人請。
點解冇人請?
除左保安類同政府工點解冇人請
思想留係清朝時代?

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2019-1-22 01:54 PM 發表

係咪個大陸人老母教個女比口供?
應該係

引用:
原帖由 leung1505 於 2019-1-24 12:13 PM 發表

點解冇人請?
除左保安類同政府工點解冇人請
思想留係清朝時代?
打雜,老散,可以。
重要工作,冇。

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-1-22 01:52 PM 發表
巴士司機強姦案女事主突改口供,聲稱是誣告父親。

42歲巴士司機被指三年間多次在寓所內非禮兼強姦親女,女兒昨接受辯方盤問突然推翻口供,承認父親無非禮她,遑論強姦。辯方指女兒因父不讓她玩新手機,遂趁父手淫後,在垃圾桶內找出父親抹精液紙巾,用手沾精液塞入自己陰道。女兒承認,稱因不滿父親「錫細佬唔錫我」故誣告。

X承認不喜歡被告

男被告被控五項非禮及兩項強姦罪。首罪發生時,X年僅11歲。辯方昨指X說 ...
Crazy

引用:
原帖由 pp49pp 於 2019-1-24 01:56 PM 發表

打雜,老散,可以。
重要工作,冇。
咩叫重要工作講黎聽下

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2019-1-22 01:52 PM 發表
巴士司機強姦案女事主突改口供,聲稱是誣告父親。

42歲巴士司機被指三年間多次在寓所內非禮兼強姦親女,女兒昨接受辯方盤問突然推翻口供,承認父親無非禮她,遑論強姦。辯方指女兒因父不讓她玩新手機,遂趁父手淫後,在垃圾桶內找出父親抹精液紙巾,用手沾精液塞入自己陰道。女兒承認,稱因不滿父親「錫細佬唔錫我」故誣告。

X承認不喜歡被告

男被告被控五項非禮及兩項強姦罪。首罪發生時,X年僅11歲。辯方昨指X說 ...
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27996157&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

👆👆
相信,都係用同一方法!

若警方不做野,11歲女孩,便一生玩完!

引用:
原帖由 ukscam2017 於 2019-1-25 06:54 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27996157&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

👆👆
相信,都係用同一方法!

若警方不做野,11歲女孩,便一生玩完! ...
我好亂,是同一單案定2個巴士司機姦親生女?

引用:
原帖由 smallsoft 於 2019-1-25 08:26 PM 發表

我好亂,是同一單案定2個巴士司機姦親生女?
係不同強姦案件,近期見報,已經合共兩單強姦案!

1⃣️第一單強姦案,個淫爸是40多歲!

2⃣️第二單強姦案,超仆街,被強姦的女孩子只有11歲,個淫爸係60多歲,這單告不入!

相信個女孩被迫講「假口供」,女孩競然話自己講大話,所以脫罪了!

三個人叫女童比假口供,比人捉左!