• 瀏覽: 4,706
  • 回覆: 91
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 chun4321 於 2019-1-22 02:35 PM 發表
一,覺得拉舟舟是正確
二,共匪國力不夠
是但一樣

三. 邪惡勢力太大, 學者識時務

毒犯都係橋樑?咁大陸農民改種鴉片算啦!

引用:
原帖由 lrr174 於 2019-1-22 02:39 PM 發表

三. 邪惡勢力太大, 學者識時務
二同三有乜分別?

全球只有100多人關注,真係慘!

佢地點解唔講下美加濫用法律拘禁孟女士?

如果同時發信俾美加領導人我就話你公正喇

引用:
原帖由 andyyyy 於 2019-1-22 02:41 PM 發表
毒犯都係橋樑?咁大陸農民改種鴉片算啦!
咁佢地只係講另兩個, 無提個死刑犯

放佢老母!

引用:
原帖由 charlir2005 於 2019-1-22 02:46 PM 發表

咁佢地只係講另兩個, 無提個死刑犯

又一場國際政治show姐, 認真就輸了

引用:
原帖由 lrr174 於 2019-1-22 02:37 PM 發表

若是 愛國愛民既總理在背後工作 一早已放人啦 大家 .... 杜女多 卻是 一意孤行
牛奶咀總理強調+拿大堅守法治,但又要求中國釋放2個係中國犯法既+拿大人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-1-22 02:27 PM 發表
促請習近平即時釋放兩人。

有法不依??
中國是一個法治國家 !

不可能這么做 !

西方國家自大是常識吧

這讓我看到了:
西方依然是那個“八國聯軍”的西方
那個入侵過朝鮮與中國對抗的西方
還是那個充滿傲慢與偏見的西方
還是那個只准西方放火
不准中國點燈的西方
還是那個
入侵伊拉克
入侵利比亞
入侵敘利亞
的帝國主義的西方
近百年世界巨大進步
西方依然不變
這難道不是西方正在衰落的原因嗎
中國要告訴西方
讓一切帝國主義在我們面前瑟瑟發抖吧
一切帝國主義都是紙老虎

引用:
原帖由 WPGLY 於 2019-1-22 02:08 PM 發表

又孟大媽!波蘭捉佐華為條友你啲又唔講?點解嘅?
這個世界真係 好多小學雞,
1. 波蘭條友犯法,被人拉係應該的
2. 孟小姐沒有犯任何一條加拿大法律,而加拿大捉人, 只有智將先認為沒問題
3. 美國法唔係國際法, 美國法唔可以在全世界實行, 美國唔係大晒, 每個國家都有自己架法律
西奴鍾意食西, 唔好以為所有正常華人係智將

逾百學者妨礙司法

引用:
原帖由 win888999 於 2019-1-22 02:23 PM 發表
全球 有幾多個國家呀 學者前外交官 有無新加坡,馬來西亞,印度,印尼,所有對毒販有死刑的國家學者外交官呀?
有無香港學者參加呀香港學者都過萬位啦阿7:s ...
咪即係毛孟凈。陳淑莊。陳文敏就等如全港市民囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]