• 瀏覽: 38,908
  • 回覆: 489
  • 追帖: 5
+4
最新消息:加拿大傳媒指美國將正式提出引渡孟晚舟。

陰功咯~有人唔可以返屋企過農曆新年咯

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/541947/

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
違反聯合國對伊朗制裁令係要付出代價。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:42 AM 發表
最新消息:加拿大傳媒指美國將正式提出引渡孟晚舟。

陰功咯~有人唔可以返屋企過農曆新年咯

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/541947/ ...
聯邦政府冇人返工,會唔會影響交接架

引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 11:44 發表
關聯合國事?

引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 11:44 AM 發表

國際法院裁決美國必須停止制裁伊朗

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-1-22 11:47 AM 發表

聯邦政府冇人返工,會唔會餓死孟晚舟架?

聯合國國際法院(ICJ)今日作出裁決,要求美國停止部分對伊朗的制裁,因為制裁影響人道物品及民航安全產品的進口。國際法院的裁決具有法律約束力,但暫時未知美國是否會遵從裁決。

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-1-22 11:47 AM 發表
呢位版友就醒目勒 .... 引渡 , 停擺完先有可能

而家美國唔急加國急

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:50 AM 發表

聯邦政府冇人返工,會唔會餓死孟晚舟架?
真係有機會喎,冇錢搵你返工咩,可能去到機場冇人接機添

不滿國際法庭
美退出維也納外交公約相關議定書

2018年10月4日

美國再次退出國際協議。巴勒斯坦針對美國政策向國際法院提出控訴後,美國總統特朗普決定退出《維也納外交關係公約》中,涉及國際法庭管轄問題的協議書。這是美國同一日宣布退出的第二項國際協議。

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-22 11:52 AM 發表
不滿國際法庭
美退出維也納外交公約相關議定書

2018年10月4日

美國再次退出國際協議。巴勒斯坦針對美國政策向國際法院提出控訴後,美國總統特朗普決定退出《維也納外交關係公約》中,涉及國際法庭管轄問題的協議書。這是美國同一日宣布退出的第二項國際協議。

...
師兄所指?

老尾成九日害人

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-1-22 11:51 AM 發表

真係有機會喎,冇錢搵你返工咩,可能去到機場冇人接機添
所以習近平呢次肯定急到賴屎。。。貿易談判乜都ok啦

加媒快過官媒公告所以話有邊個國家係冇控制媒體先得架、咩新聞自主咩自由都係得啖笑

引用:
原帖由 chichunlo 於 2019-1-22 11:57 AM 發表
加媒快過官媒公告所以話有邊個國家係冇控制媒體先得架、咩新聞自主咩自由都係得啖笑
控制傳媒?咁邊個爆料??
你有冇見鄰國有傳媒爆料果個販毒加拿大人要改判死刑?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]