• 瀏覽: 38,964
  • 回覆: 489
  • 追帖: 5
+4
引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 11:44 AM 發表
違反聯合國對伊朗制裁令係要付出代價。
你真係曲到圓
兜咁大個圈話老尾違反聯合國

引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 12:39 PM 發表
制裁目的為改變某些行為。
咩都賣得咁叫咩制裁。
何況聯合國制裁令中國有份通過。
現在華為犯錯中國包庇錯上加錯。
大家心知肚明,
華為有冇犯錯 美國都會照樣打佢落黎, 欲加之罪 何患無辭

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:50 AM 發表

聯邦政府冇人返工,會唔會餓死孟晚舟架?
無人返工咁邊個提出引渡

引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 12:39 PM 發表

制裁目的為改變某些行為。
咩都賣得咁叫咩制裁。
何況聯合國制裁令中國有份通過。
現在華為犯錯中國包庇錯上加錯。
反你個頭,你有冇睇清楚,美國係以國內法去向全世界執法﹗美國才是應被遣責。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:42 AM 發表
最新消息:加拿大傳媒指美國將正式提出引渡孟晚舟。

陰功咯~有人唔可以返屋企過農曆新年咯

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/541947/ ...
佢屋企咪係美加囉!

引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 11:44 AM 發表
咩聯合國呀?!美國當聯合國係阿四咋。

引用:
不是聯合國

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:42 AM 發表
最新消息:加拿大傳媒指美國將正式提出引渡孟晚舟。

陰功咯~有人唔可以返屋企過農曆新年咯

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/541947/ ...
如消息屬實,我一定會和老美反桌,唔洗談啦﹗大家攬住死啦﹗

引用:
原帖由 tamadabi 於 22/1/2019 12:38 發表
一個無響加拿大犯法既加拿大公民

因為「可能犯咗美國法」就隨便比人拉仲可以引渡去美國受審

老實講,要驚既只不過係一班所謂加拿大大人
孟晚州唔民係加拿大或美國公民,係中國公民。好似 2009 年前有加拿大居留權,但之後放棄咗。

這下事情有點麻煩了 !

我想知道中央的反應 !

引用:
做下功課先,唔好衝出來柒

加國俾人擺左上枱,現在緊係盡快踢走個波啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]