• 瀏覽: 38,909
  • 回覆: 489
  • 追帖: 5
+4
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 12:15 PM 發表

點傾丫~之前果個坐監變死刑,另一個有領事保護權都照拉。。。係鄰國攪到冇計傾
犯毒個啪硬! 老美冇提引導,舟冇事,兩個加國人放人! 貿易戰緩和,劇本寫完!

引用:
原帖由 lrr174 於 2019-1-22 12:00 PM 發表
美國提出引渡最後限期 1/29
1/29前,啊爺就會扣留尾國間碟..

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:42 AM 發表
最新消息:加拿大傳媒指美國將正式提出引渡孟晚舟。

陰功咯~有人唔可以返屋企過農曆新年咯

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/541947/ ...
你講條柒頭救生員?

樓主如果唔係用中文回覆, 
我仲以為佢係西人~ 

引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 12:20 PM 發表
國際法院講係影響人道物品及民航安全產品的進口。
華為出口食物藥物咩?
你岩, 除非 ....
民航唔駛用電腦系統,  電腦系統冇用過華為, 用華為唔駛維修, 維修唔駛零部件, 零部件唔駛買賣

美國單方面制裁伊朗啫,點解其他國家一定要跟你?食屎狗特朗普!

放人先有得傾派強力部門搶人

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-22 11:50 發表
聯合國國際法院(ICJ)今日作出裁決,要求美國停止部分對伊朗的制裁,因為制裁影響人道物品及民航安全產品的進口。國際法院的裁決具有法律約束力,但暫時未知美國是否會遵從裁決。

...
聯合國原來認為美國制裁伊朗係唔啱。

個毒販可以安心上路了。

又話1月8日係限期,原來可以無限延遲。

引用:
原帖由 ibm1 於 2019-1-22 12:26 PM 發表

樓主如果唔係用中文回覆, 
我仲以為佢係西人~ 
呢件地底泥香討出晒名

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 22/1/2019 11:48 發表

關聯合國事?
算吧,智障總是喜歡把自己幻想的事當事實的。

係度試中國反應。。
官宣吖ma..廢柴

似乎係美國違反左聯合國裁決,要被國際通揖果個唔係孟小姐

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 12:15 PM 發表

點傾丫~之前果個坐監變死刑,另一個有領事保護權都照拉。。。係鄰國攪到冇計傾
領事保護權?邊個有?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]