• 瀏覽: 38,942
  • 回覆: 489
  • 追帖: 5
+4
美國提出引渡最後限期 1/29

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:57 AM 發表

所以習近平呢次肯定急到賴屎。。。貿易談判乜都ok啦
應該係,除非唔會

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-1-22 11:42 AM 發表
最新消息:加拿大傳媒指美國將正式提出引渡孟晚舟。

陰功咯~有人唔可以返屋企過農曆新年咯

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/541947/ ...
有排坐…………

引用:
原帖由 chichunlo 於 2019-1-22 11:57 AM 發表
加媒快過官媒公告所以話有邊個國家係冇控制媒體先得架、咩新聞自主咩自由都係得啖笑
美國都未做得野, 加媒已經出消息, 證明 杜女多 已經 急到標屎

由加傳媒傳出來,而不是加政府',美政府或美傳媒,擺明係加拿大放出來試大6反應,估計雙方私下講緊數!

引用:
原帖由 golfboy 於 2019-1-22 12:09 PM 發表
由加傳媒傳出來,而不是加政府',美政府或美傳媒,擺明係加拿大放出來試大6反應,估計雙方私下講緊數!
點傾丫~之前果個坐監變死刑,另一個有領事保護權都照拉。。。係鄰國攪到冇計傾

就在初一將她處死吧

共產黨戰狼出動

引用:
原帖由 12345六 於 2019-1-22 11:44 AM 發表
違反聯合國對伊朗制裁令係要付出代價。
什么聯合國制裁令呀,係美國自已的制裁令啫

引用:
原帖由 andysan4 於 2019-1-22 11:49 AM 發表

國際法院裁決美國必須停止制裁伊朗
國際法院講係影響人道物品及民航安全產品的進口。
華為出口食物藥物咩?

[quote]原帖由 lrr174 於 2019-1-22 12:00 PM 發表
美國提出引渡最後限期 1/29 [/
deleted

好事喇,可能翻祖國下場更慘

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2019-1-22 11:48 AM 發表

關聯合國事?
如果關?
通過先要問中俄肯嗎!

引用:
原帖由 紫金仙子 於 2019-1-22 12:20 PM 發表

什么聯合國制裁令呀,係美國自已的制裁令啫
https://www.jfiu.gov.hk/tc/news_watchlist.html

109 憲報刊登於 2013 年 06 月 14 日 第 17 卷第 24 期 《2013年聯合國制裁 (伊朗) (修訂) 規例》

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]