• 瀏覽: 14,766
  • 回覆: 214
  • 追帖: 2
+6
驚死冇人知佢係白痴!

引用:
原帖由 silanai 於 2019-1-22 08:50 發表

美國根本現在可以無視(地域的限制)
而且可以等你攻到七七八八後丶才一下出招⋯⋯ 🙄
唔止台灣,就算日本如果同俄羅斯或者中國開戰,美國都係得把口講,唔會真係落塲。

桃園市議員王浩宇吹牛

引用:
原帖由 WesleySze 於 2019-1-22 08:54 AM 發表

唔止台灣,就算日本如果同俄羅斯或者中國開戰,美國都係得把口講,唔會真係落塲。
看情況而定⋯⋯ 美國現在是想有(戰爭)的
至於是自己出手丶還是使用橫手丶就會計算情況而定⋯⋯ 🙄

灣灣軍人都話為誰而戰 妳最大討厭民進黨口講獨立又唔敢獨立 只係口水戰 啲on79話老共唔敢打仗 生命呢呀on79如果開戰你會去灣灣做炮灰咩

English choi話你知架

上兩星期先做過民調,
如果共產黨攻台會唔會參戰,
4成幾選離開台灣, 你民進黨甘樣對軍公教,
搵鬼同你保衛家園

引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-22 01:12 AM 發表
要有信心!台軍力強度勝德國、加拿大 他:共軍侵台秒被滅

面對中國勢力的步步近逼,台灣的國防議題也受到關注。桃園市議員王浩宇表示,很多台灣人總以為台灣的軍力不堪一擊,但某些方面來看,台灣的軍力其實比德國強。

▲根據瑞士信貸發表最新軍力強度指數,台灣的綜合軍力勝過德國。 ...
台灣軍力之強,連美國都驚,真係亞洲奇蹟!

引用:
原帖由 guydan 於 2019-1-22 07:45 AM 發表

地對艦的雄三飛彈,更是全球最強的防艦飛彈,只要短短幾秒內就能殲滅中國航空母艦」
之前又是台媒話航母停係到任打都打幾日打不沉
而家到台灣就幾支比東風還差既導彈就能幾秒沉一艘~咁睇比老美還厲害啊
台媒講野真係笑大人個口 ...
雄三最遠射擊距離只有400公里,航母會靠近嗎?東風最近射擊距離是超過10,000公里,在陸射擊雄三基地才是重點。

笑X死

引用:
原帖由 hwwong 於 2019-1-22 02:10 AM 發表
見識過台灣騙子島熊三非彈威力, 就知道台灣騙子島軍力有幾強了... 一野就打爆台灣島民漁船駕駛室, 而且只殺了個船長, 隻漁船仍然可以在海上浮動沒有沉沒, 台灣非彈, 絕對是非一般非彈... 針對自家漁船超精準... ...
呢d係唔係老美叫既斬首行動,其實可能係試飛飛彈所以冇裝炸藥,冇爆到。

引用:
原帖由 silanai 於 2019-1-22 08:59 發表

看情況而定⋯⋯ 美國現在是想有(戰爭)的
至於是自己出手丶還是使用橫手丶就會計算情況而定⋯⋯ 🙄
3對住中國或者俄羅斯,美國一定唔敢落塲,祇會打代理人戰爭,搵傻仔去送死。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]