• 瀏覽: 16,688
  • 回覆: 114
美國特拉華州紐卡斯爾縣4名分別年僅12至14歲的男生,涉嫌於上月強姦一名女同學,其中兩人飽嘗獸慾後,更用刀威脅事主切勿公開事件。惟天網恢恢,警方上周三(16日)將4人拘捕,控以他們強姦、綁架等多項罪名。

當局表示,涉案男生為14歲的平克尼(Kabarshenay
Ellis-Pinkney)、13歲的米勒(Louis Miller)和卡特(Joseph
James-Carter)以及12歲的格洛韋爾(Ja'den
Glover)。他們上月趁女同學乘校車回家時搶走對方手機,設局誘使她進入一棟建築物。

女生進入建築物後,即慘遭男生們聯手強姦;女孩極力反抗,期間更大叫「不要」長達15分鐘,但最終仍被污辱。當中兩名疑犯得逞後,拿出一把廚房用的刀指向女生,威脅她不要報警。

警方最終根據他們用受害者手機拍下的強姦過程影片,將涉案人士拘捕。法院將舉行聽證會,決定是否將4人列為成年人起訴。

好以AV情節, 老尾可以與印度比美喇!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190121/bkn-20190121100204967-0121_00972_001.html

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
係美國呢d 叫自由
黃人夢想國度

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 21/1/2019 22:09 發表
係美國呢d 叫自由
黃人夢想國度
無錯,民主教教徒係唔會明白自由之上係要有自制,否則就唔好喺人類嘅社會生存,應該去森林居住。

美國連返緊學的小朋友都分分鐘被輪姦,,強咩大?強你嘅seafood就真!

他們用受害者手機拍下的強姦過程影片

個腦生係屎忽度

生於美國,連提供一個純學習的環境都做唔到,老師有老師淫,學生又有學生姦,民主自由都攪到咁,執屎啦!

都是黑人。

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2019-1-21 10:09 PM 發表
係美國呢d 叫自由
黃人夢想國度
侵侵又可以在禁制“追夢者”上做宣傳喇

4個都係黑人 死梗吧..

吾係大陸人,黃怪吾會討論

地獄鬼國除左有食子彈既自由,還有強姦既自由

美國性罪犯, 由初中就訓練出來了... 偽民主自由美國, 自由犯罪好高級啊...

應該宮刑

引用:
原帖由 張寶成打老虎 於 2019-1-21 10:09 PM 發表
係美國呢d 叫自由
黃人夢想國度
但黃人唔會有強姦角色,
只會係被姦果個,
所以基佬最愛做黃人

引用:
原帖由 男E 於 2019-1-21 10:05 PM 發表
美國特拉華州紐卡斯爾縣4名分別年僅12至14歲的男生,涉嫌於上月強姦一名女同學,其中兩人飽嘗獸慾後,更用刀威脅事主切勿公開事件。惟天網恢恢,警方上周三(16日)將4人拘捕,控以他們強姦、綁架等多項罪名。

當局表示,涉案男生為14歲的平克尼(Kabarshenay
Ellis-Pinkney)、13歲的米勒(Louis Miller)和卡特(Joseph
James-Carter)以及12 ...
喺強國,把刀仔一早就收埋入條女個身入面啦,仲嚇人?傻的嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]