• 瀏覽: 3,603
  • 回覆: 41
中國國技偷,呃,擄,騙一早已經統一全球

無聊

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-1-22 04:09 AM 發表

listen to this 華為高管
華為高管:中國跟美國的技術差距還有“兩萬五千里”
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27988255&page=1&extra=page=1#pid493775838 ...
在波叔腦中,中國不是在2014已完全崩潰,而家呢D只係幻影...

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-1-21 09:01 PM 發表
5年後,中國統一全球,帶來怎樣的局面?
大部分人都識中文?
大部分人使用中國制造?
美國總統像隻狗一樣來拜訪中國?
美國股市進入多年熊市?
萬邦來朝,臣朝四夷,普天之下,莫非王土。

彷效蒙古做法,分人等級為4級。

世界人民呼喚心中紅太陽~習

不是要統一全宇宙的嗎? 🤒 這樣太沒意思了⋯⋯⋯

樓主發緊夢..

打機呀?

唔打贏一場仗係做唔到大佬

甘你覺得八國聯軍勁,定老共醒

統一全球關中國咩事?

引用:
原帖由 rrt202 於 2019-1-21 09:01 PM 發表
大部分人都識中文?
大部分人使用中國制造?
美國股市進入多年熊市?
無可能的事,真係唔值得討論!

引用:
大部分人都識中文?
大部分人使用中國制造?
美國股市進入多年熊市?
多咗人學中文就一定架啦,全世界都想同中國做生意,唔學中文就落後。

野豬異靈異精神病又發作出走小覽,人道毀滅吧

中國再強都唔會統一全球,最多一帶一賂殖民地球。更何況帶賂比人抵制

引用:
原帖由 香江強國人 於 2019-1-22 01:38 AM 發表

中國人去全世界叫雞唔使錢。
不過令壽堂話佢一定會收.......
一蚊一鑊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]