• 瀏覽: 31,545
  • 回覆: 182
  • 追帖: 3
+6
巴士車長涉嫌自其親女11歲起,逾兩年內持續多次性侵她,最初上下其手非禮,之後兩度強姦。車長被控5項非禮及2項強姦罪名,案

辯方指出,10月14日下午,X和被告在家,X由廳入房想問被告讓她再用新手機,豈料卻撞破被告在房內手淫。被告立刻叫X出去,然後自己穿回褲子走進廁所。而X就趁機走入房,找到被告用來抹精液的廁紙。當被告從廁所出來,X即向被告稱已把精液抹進自己下體,如被告不交出手機便屈他強姦。被告罵她「黐線㗎!」她便走入廁所,用沾有精液的廁紙抹自己下體。至晚上X母回家,見到房內有一團廁紙,便問X發生何事。X因擔心被告會告訴母親她下午威脅之事,便誣陷被告強姦她。

如此劇情真係犀利過電視劇宮心計, 呢個真係怪獸家庭, 條女講嘢一時一樣, 唔知幾時係真, 條麻甩佬有老婆仔女, 竟然自己在房內打飛機, 仲要係唔鎖房門, 佢個女又識得把廁紙塞入西門屈老豆, 真係天才.
[至晚上X母回家, 見到房內有一團廁紙, 便問X發生何事.], 呢段劇情太唔合情理喎, 原來廁紙只可用作[飛機杯].
條女為咗用新手機而屈老豆強姦, 真係匪夷所思, 呢單畸屎的真相, 只有條女知.  

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190121/bkn-20190121165444792-0121_00822_001.html

現在之倫理關係,真係難以想像!

咁港女屈真慘過食兩舊屎

似老妨多啲

11歲囡用沾有精液的廁紙抹自己下體,去屈個老豆X???
至晚上X母回家,見到房內有一團廁紙,便問X發生何事????
X因擔心被告會告訴母親她下午威脅之事,便誣陷被告強姦她???????

還是有人唔想坐監,改口作古仔呀~~~~

11歲囡可能連男人「手淫」「精液」都未完全知係乜,
就醒到即時知道果張係「有精液既紙巾」,即時識放入陰道老屈???

好容易查女兒身體某部份

個故仔同單案有咩關系?啲精液留唔到兩年啩?

劇情風迴路轉

好明顯阿女已經收到新手機

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-1-21 19:23 發表
好明顯阿女已經收到新手機

引用:
原帖由 launch_date 於 2019-1-21 07:11 PM 發表
11歲囡可能連男人「手淫」「精液」都未完全知係乜,
就醒到即時知道果張係「有精液既紙巾」,即時識放入陰道老屈???
唔好傻喇!小弟幼稚園見到靚女都識扯旗,小學三年班已睇過人生第一本咸書!你真係以為小朋友乜都唔撚識乎?

引用:
原帖由 Z__Z 於 2019-1-21 07:26 PM 發表

唔好傻喇!小弟幼稚園見到靚女都識扯旗,小學三年班已睇過人生第一本咸書!你真係以為小朋友乜都唔撚識乎?
咁你又早熟左d既

引用:
原帖由 Z__Z 於 2019-1-21 07:26 PM 發表

小第兄你幾歲讀幼稚園架,係咪智力問題十數先讀幼稚園。

鍵盤翻頁
左右