• 瀏覽: 23,907
  • 回覆: 257
  • 追帖: 1
+17
引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-1-20 10:33 PM 發表

d 貓狗罐頭唔係其他動物肉???
難道你唔食肉?? 你屋企人唔食肉?? 定你食 c 就可生存到???
那些通常是三文, 吞拿, 鷄肉嗰D, 大部份都唔係用竉物做的

引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2019-1-20 10:41 PM 發表
歐洲餐廳都有兔肉食,寵物L大驚小怪
但唔係擺係寵物展, 一個集合愛護動物人士的展覽會囉!!!

好似人地攪壽食酒, 但有人黎掛訃文咁仆街囉

引用:
原帖由 mnaa6525 於 2019-1-20 10:26 PM 發表

鵝肝先出名.
唔好食的, 都唔明成陣urea味, 有乜好食.

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-1-20 09:52 PM 發表
全球很多國家吃兔,馬,袋鼠,鴕鳥,鱷魚,鹿等動物,井蛙大驚小怪
咪係,有咩咁奇,食豬牛咪一樣

食兔肉比食豬牛肉更健康!

引用:
原帖由 krolik 於 2019-1-20 10:38 PM 發表

Citysuper同一田都有兔仔脾賣, Product of France!無知!
係冇恥!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2019-1-20 10:46 PM 發表

但唔係擺係寵物展, 一個集合愛護動物人士的展覽會囉!!!

好似人地攪壽食酒, 但有人黎掛訃文咁仆街囉
狗零食唔係寵物展賣,咁係邊度賣?
係咪嬰兒展好啲

嗰啲兔耳仔係比狗食架,你唔好同狗爭食先得架

兔耳零食? 圖中兔耳仲有毛,成塊點食?
我就食唔落

引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2019-1-20 10:48 PM 發表

兔耳係狗零食,有乜問題?
會場有大把人士養兔做寵物, 咪攞景囉!!!!!

食風就最道得

引用:
原帖由 9點9 於 2019-1-20 10:53 PM 發表
兔耳零食? 圖中兔耳仲有毛,成塊點食?
我就食唔落
嗰啲係狗零食嚟架,你大人大姐就咪同狗爭狗糧食啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]