• 瀏覽: 23,847
  • 回覆: 257
  • 追帖: 1
+17
呢個參展商黐線就咪黎啦,竉物展是標籤了愛護動物,擺竉物殘骸做的食物零食係呢d地方,係咪攞景呀?定攪破壞呀,公報店舖名字,打x佢!!

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-20 09:58 PM 發表
你係大陸人,梗係講得馨香啦。你地大陸人平時都食開兔肉,賣開兔肉啦...?
誰講兔子好可憐都可以,我看到這些兔耳朵心裡也會有湧起不舒服的感覺,但養兔子的人,賣兔子的人,不夠資格講,都把兔子賣掉給人食,還講好殘忍,真是嘴巴善良

引用:
原帖由 hako 於 2019-1-20 10:11 PM 發表
有啲凍肉鋪都有成隻兔肉賣
請問邊間.

大驚小怪.......民主法國人吃兔子

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-20 09:48 PM 發表
兔肉? 寵物節賣殺害動物的肉正人渣!! 賣得兔肉,一定全都係大陸野!! 正仆街!!

只有大陸人才會食兔肉。

開佢名黑名單間仆街廠商店鋪啦。
咩叫殺害動物嘅肉?

你食嗰啲牛肉豬肉雞肉,係生劏
所以無殺害

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-20 10:20 PM 發表
大驚小怪.......民主法國人吃兔子
鵝肝先出名.

引用:
原帖由 mnaa6525 於 2019-1-20 10:26 PM 發表

鵝肝先出名.
呀...又係喎

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-20 09:48 PM 發表
兔肉? 寵物節賣殺害動物的肉正人渣!! 賣得兔肉,一定全都係大陸野!! 正仆街!!

只有大陸人才會食兔肉。

咪咁弱智加井蛙
就算唔識野睇下原post張相
有張就寫到明荷蘭有毛免肉
原來荷蘭又變大陸領土?

引用:

只有大陸人才會食兔肉。

d 貓狗罐頭唔係其他動物肉???
難道你唔食肉?? 你屋企人唔食肉?? 定你食 c 就可生存到???

引用:
原帖由 guydan 於 2019-1-20 10:32 PM 發表
...
有張就寫到明荷蘭有毛免肉
原來荷蘭又變大陸領土?
荷蘭有毛免肉.

引用:
原帖由 explorerfnk 於 2019-1-20 10:33 PM 發表

d 貓狗罐頭唔係其他動物肉???...
唔知呢.

引用:

只有大陸人才會食兔肉。

Citysuper同一田都有兔仔脾賣, Product of France!無知!

引用:
原帖由 starkiebell 於 2019-1-20 09:58 PM 發表

你係大陸人,梗係講得馨香啦。你地大陸人平時都食開兔肉,賣開兔肉啦...?
不如鬧埋法國人
法國人吃兔肉是件很平常的事情超市裡就有處理好的生鮮兔肉然⋯⋯
https://m.facebook.com/OLALAVIE/posts/829920617032197

引用:

只有大陸人才會食兔肉。

你開口埋口就只有大陸,睇嚟你嘅世界只得大陸

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2019-1-20 10:39 PM 發表

你開口埋口就只有大陸,睇嚟你嘅世界只得大陸
因為佢本身都大陸嚟!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]