• 瀏覽: 27,945
  • 回覆: 226
  • 追帖: 1
+4
唔黑女

咁都唔死得冇天理!

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-1-20 08:36 PM 發表
藝人麥明詩為慈善正進行單車長征,行程包括途經中國、越南、老撾、泰國和柬埔寨,到第九日上午時,她於廣西發生意外,在落斜時失...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190120/photo/bkn-20190120184409354-0120_00862_001_fb.jpg?20190120195132

港獨狗返大陸做乜鳩

新聞來源連結:
ht ...
係咪自願返

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-1-20 08:36 PM 發表
藝人麥明詩為慈善正進行單車長征,行程包括途經中國、越南、老撾、泰國和柬埔寨,到第九日上午時,她於廣西發生意外,在落斜時失...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20190120/photo/bkn-20190120184409354-0120_00862_001_fb.jpg?20190120195132

港獨狗返大陸做乜鳩

新聞來源連結:
ht ...
你同點你 like 嗰堆人形物體都確係幾賤
人地喜歡返大陸就返,唔喜歡就唔返,關你乜鳩事

心痛,明詩要加油哦,要健康哦

10A一開波就收皮,讀書叻唔代表一切

Dil la ma
日日造新聞,煩L婆一條

麥港姐,要堅強振作,希望早日康復。

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-20 09:28 PM 發表
娛樂新聞放新聞版?
毒果作文都可以放新聞版,點解唔得呀

引用:
原帖由 s15ooooo 於 2019-1-20 09:40 PM 發表

因慈善受傷仲要比樓主喱類人鬧,真係可憐
割笑杰夠講為男驚大逃殺啦 .

引用:
原帖由 alan280204 於 2019-1-20 09:53 PM 發表

毒果作文都可以放新聞版,點解唔得呀
我之前放錯版,已經被禁言七日, 好心提提啫。

西口西面

佢個樣。唔琴老。又瘦

引用:
原帖由 YFC07 於 2019-1-20 09:47 PM 發表
咁都唔死得冇天理!
X2

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]