• 瀏覽: 2,045
  • 回覆: 37
+4
引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-1-20 08:35 PM 發表
哇, d 國旗好L大,d 反中撚用屎眼睇野???

引用:
原帖由 蘋果轉貼員 於 2019-1-20 09:18 PM 發表

恕我見識少,真係未見過!
自己睇 #11 啦

宗教團體想在中國境內生存, 當然要尊重及配合中國的規則法律吧...

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-1-20 08:32 PM 發表
井底蟲仔真無知得可憐, 未見過美國狗主教堂度奏/ 唱 "永遠的星條旗"?
真的嗎?"永遠的星條旗"係軍樂,在教堂奏唱都算好特別噃,你係咪混淆咗amazing grace 呢首送殯歌呢

爭D 漏左英國佬.

Btw, 如果想睇教堂入便奏 "永遠的星條旗" 或者 "天佑女皇", 唔該自己去 YT 搵, 早抖.

附件

FK0466.png(618.34 KB)

引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-20 10:22 PM 發表
毒媒 就是這種  一天 到晚 靠

篡改  做假   製造   創作  

新聞 來愚民的 媒體

永遠不給公眾 傳達 客觀公正 的 訊息  
都成十幾年lu

引用:
原帖由 阿乜水 於 2019-1-20 08:35 PM 發表
師兄秒殺.......還要奏國歌
小學雞捉字蚤不成,反而出醜除左笑佢重可以講咩?自取其辱....當然又係啞撚左....又捐窿

引用:
原帖由 殖民奴的末日 於 2019-1-20 10:22 PM 發表
毒媒 就是這種  一天 到晚 靠

篡改  做假   製造   創作  

新聞 來愚民的 媒體

永遠不給公眾 傳達 客觀公正 的 訊息  
就係香港一國兩制才會容忍,
你見呆灣, 一見大公文匯就封殺,
新聞自由喎

據,疑,傳:有自僱創業大股東透露,每次返將軍澳洗腦營工作時,必要高呼:「東方紅 太陽升 香港好彩有黎智英」

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]