• 瀏覽: 1,434
  • 回覆: 29
+2
引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-1-20 10:15 PM 發表

英國沿用君主立憲制㗎,習帝果個國家就或者遲D行帝制
連被意外傷者都吊蝗螲出假報導話有慰問傷者,英皇家族剩係識認屎認屁假善心,真係唔死都冇用。

引用:
原帖由 bchk1842 於 20-1-2019 05:27 PM 發表
樓主用689來同我地大英祖國既王夫相提並論?689算老幾?
係我地大英帝國,英國皇室擁有既呢啲小小特權,又唔會影響其他人,我覺得係無可厚非
師兄覺得係無可厚非,但其它人(包括我)卻對呢種特權好反感

真係唔好害人喇!

97歲獨自開車
利害利害

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-1-20 09:34 PM 發表
英國係帝制
英帝 above the law
你班賤民死不足惜
英國咁嘅細國仔嘅君主係冇資格稱帝㗎

這是皇權
人權走開

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2019-1-20 09:23 PM 發表
不列癲大陰蒂國英女蝗同佢老公呢對耆英真係食盡民脂民膏, 老而不死視為賊, 倭寇王都在今年退位, 英女蝗就要奶盡富貴做到死, 佢個拼頭契家佬97歲仲可以自己揸車, 真係唔可以唔服佢. ...
佢冚家都係寄生蟲

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-20 11:15 PM 發表

醫生Check過健康OK,渣車真係無問題咯
唔應該有年齡歧視
呢個醫生咪醒囉,如果唔係容乜易好似戴安娜王妃被清失。

引用:
原帖由 bchk1842 於 2019-1-20 11:15 PM 發表

醫生Check過健康OK,渣車真係無問題咯
唔應該有年齡歧視
其他人唔刺剩係刺到條死老爺隻眼?一係手車唔掂,一係身體有問題。

引用:
原帖由 d7kkiller 於 2019-1-20 05:08 PM 發表
英國菲臘親王撞車後兩天,再度駕車外出,但被拍到沒扣安全帶。警方表示,已經向菲臘親王作出「勸喻」。

97歲高齡的菲臘親王,周六被拍到在諾福克郡的桑德林漢姆宮,獨自駕駛新車出行,但沒有佩戴安全帶。諾福克...

http://img.tvb.com/ti_img/inews/ ... f_1726168982_big_15 ...
不嬲英國皇室就係特權分子

附件

Screenshot_20181219-203536.jpg(133.95 KB)

匪獵親蝗有特權, 冇扣安全帶當閒事吧... 可能佢老人家老人痴呆好嚴重吧...

好吧
以後不去扶老人家過馬路
不去幫老人家拿東西上樓梯
應該不會有年齡岐視吧

引用:
原帖由 全偉老婆係妓女 於 2019-1-20 08:57 PM 發表
我隻乸係英女蝗,果然係有特權
是時候改開Volvo了,range rover三條幅太貴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]