• 瀏覽: 30,934
  • 回覆: 246
  • 追帖: 3
+3
人間慘劇

一個女人仔搞唔店!!1

傻嘅人度度都有

⋯⋯有冇腦ga

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-1-20 09:04 AM 發表
日本仙台市青葉區一名單親媽媽因買不起奶粉,竟然只餵一對僅得2個月大的孖仔飲清水,其中一名嬰孩終因營養失調而於周四(17日

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190119/photo/bkn-20190119210034933-0119_00912_001_01b.jpg?20190119213452

日本人真係可怕, 中國人係寧願自己唔食都要餵飽自己兒女, ...
天下烏鴉一樣黑,中國人都有親手殺死自己啲仔女嘅人。細路仔嘅命運無得揀,無得揀邊個做自己嘅父母。只怪某部份人不盡父母責任,刻意整死自己啲仔女

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-1-20 09:04 AM 發表
日本仙台市青葉區一名單親媽媽因買不起奶粉,竟然只餵一對僅得2個月大的孖仔飲清水,其中一名嬰孩終因營養失調而於周四(17日

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20190119/photo/bkn-20190119210034933-0119_00912_001_01b.jpg?20190119213452

日本人真係可怕, 中國人係寧願自己唔食都要餵飽自己兒女, ...
乜原來日本經濟咁差。

引用:
原帖由 leonlai2007 於 2019-1-20 09:28 AM 發表
人奶都無?
自己奶自己飲。

引用:
原帖由 soilvvang 於 2019-1-20 10:01 AM 發表
噢!!賣吉。日笨人不是質素很好嗎?
窮唔係罪來架,唔關質素事。

唔係報服就係精神錯亂。

陶9傑最鐘意嘲笑中國人dna,應該問下佢點睇

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2019-1-20 09:58 PM 發表
陶9傑最鐘意嘲笑中國人dna,應該問下佢點睇
清水代乃。。。。。人名黎。。。。

何必呢~無能力照顧仲要生...
最無辜就係啲小朋友...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]